maanantai 15. lokakuuta 2012

Rv 18+5

Täällä eletään jälleen arkea eli käydään työharjoittelussa, siivotaan kotia ja nukutaan. Siinä se pyhä kolminaisuus. Jos jää aikaa niin stressaan kouluhommia ja tällekin viikolle olisi yksi kelan opintoselvityslappu täytettävänä! Hyviä hetkiä ovat ne, kun vauveli ilmoittelee olemassaolostaan muljahteluiden ja "potkujen" muodossa. :-) Ja sitä hän tekee tälläkin hetkellä, ilmeisesti tahtoo äidin tietävän että on myös hereillä.<3

Odotan jo todella kuumeisesti 17 päivän päässä häämöttävää rakenneultraa, on niin kova kaipuu nähdä jo pikkuinen uudestaan! Oikeastaan tuntuu että tällä hetkellä elän tuota ultraa varten ja odotan sitä kuin jouluaattoa. :-D Vauvan sukupuolen veikkailu on ollut kyllä ihan lystiä, niin itsekseen kuin lähipiirinkin kesken. Itse olen jo tullut siihen lopputulokseen etten tiedä yhtään kumpi se voisi olla, kun taas äitini, siskoni ja kaverini uskovat sen olevan tyttö!:-D Voi olla että paljastamme sukupuolen myös muille ultran jälkeen, jos se saadaa varmuudella selväksi. Jonkinlaiset baby showerit olisi kiva järkätä väriteemalla! 

Väriteemaisia macaroneja haluaisin tehdä!

Söpö vauvan peppu kakku, tähän mun taidot ei tosin riitä! :-(

Kuvat weheart.com

Toisekseen olen miettiny vauva -lehden tilausta pitkään ja ostellut tähän mennessä irtonumeroita jos ne ovat olleet mielenkiintoisia. Sattumalta eräs ohjaajani työharjoittelupaikallani kysyi haluaisinko ison pinon vauvalehtiä tältä ja viime vuodelta, kuulemma kaikki viimeisimmätkin numerot. No tottakai haluan! :-) Joten saapahan jotain iltalukemista, ja ilmaiseksi kuulemma vielä. Onhan niissä mukavia artikkeleitä kaikenlaisesta aiheeseen liittyvästä...

Me ollaan Sampan kanssa juteltu asioista ja se tuntuu joka kerta ymmärtävän mua vähän enemmän tän raskauden suhteen. Ehkä ne kaikki kilahtamiset ei ole olleetkaan niin turhia.. ;-) Se on myöskin tehnyt selväksi että haluaisi todella mun muuttavan sen kanssa yhteiseen kotiin, jotta se saisi olla osa mun ja vauvan elämää arjessa. Nyt se on sitten kovasti tuunaillut siellä asunnolla (se on siis S:n äidin omistama mutta nyt tyhjillään) ja asentaa sinne astianpesukonetta, mikä vaatikin isompaa fiksausta jotta se saadaan siihen maahisille tarkoitettuun keittiöön mahtumaan! Sieltä on myös kannettu kaikki tavarat pois, jotta marraskuun aikana voitas alkaa kantamaan sinne omia kamoja. S on myös luvannut ostaa uuden ruokailuryhmän ja sohvan sinne... Eli tällaista tällä kertaa. 

Tuntuu kyllä että vois itsekin harrastaa vähemmän näitä mielialanvaihteluita, mutta kun on tulinen luonne jo valmiiksi, niin raskaushormonit antaa välillä vaan boostia näille olotiloille.. On kai siinä kestämistä sitten toisellakin. :-/ Mutta päivä kerrallaan katsotaan mitä tästä tulee ja kohta vaihtuu taas raskausviikot, ihanaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heiss, jätähän ajatuksesi tähän ja vastailen heti kun ehdin! :o)