perjantai 5. lokakuuta 2012

Rv 17+1 Kirjakaupassa

Tänään on vuorossa iltaan meno, vaihtelua näihin aamu viiden nousuihin! Ja vieläpä viikonloppu edessä, aijai.. :-) Hyppäsin tänään vaa'alle ja meinasi silmät pudota päästä, nesteitä on todella lähtenyt tän viikon aikana. Olen oikeastaan ollut ekaa viikkoa tosi tiukalla linjalla ruokavalion suhteen, en ole syönyt herkkuja ollenkaan. 

Kävin aamulla kirjakaupassa ja kyllähän sieltä tarttui yhtä sun toista mukaan, mutta tarpeellista tietenkin. ;-)

Luentolehtisiä, kyniä, muumi -kansio ja Suuri äitiyskirja<3
Olin netistä katsellut Suurta äitiyskirjaa mutta piti päästä selailemaan sitä ennen ostoa. Se vaikuttaa TODELLA hyödylliseltä, ainakin näin ensikertalaiselle. Siis aivan älyttömän kattavasti tietoa kaikesta: hedelmöittymisestä odotukseen, ruokavaliosta, liikunnasta, isän odotuksesta, seksistä raskausaikana, synnytyksestä, vauvan hoidosta ym.!! Siis eikä tässä todellakaan ollut kaikki. :-D Kerron heti lisää kun pääsen pureutumaan kirjaan oikein kunnolla. Onko muilla odottajilla tätä kirjaa?? Kirja on vuoden 2010 päivitetty ja laajennettu painos. Kirja maksoi Suomalaisessa 29,95e ja netin hintaseurannan mukaan sen saisi halvimmillaan 49,95e!! Siis älytön ero?!

Sitten piti ostaa ihana muumi -kansio sisätautien ja farmakologian muistiinpanoja varten. Nyt on kyllä todellakin alettava pänttäämään niihin liittyviä materiaaleja! Harjoittelun jälkeen on sisätautien tentti ja voin sanoa että aihe on LAAJA. 

Nyt alan syömään ja valmistautumaan töihin. Mukavaa viikonlopun alkua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heiss, jätähän ajatuksesi tähän ja vastailen heti kun ehdin! :o)