lauantai 4. elokuuta 2012

Rv 8+2

Yritin viime viikolla puhelinajalla soitella kaupunkini alueen neuvolaan - turhaan! En saa sinne millään yhteyttä, se on kertakaikkiaan AINA varattu! :-( Suorastaan raivostuttavaa! Pitänee yrittää vielä MA tai TI kun on vapaapäivät. Muutenhan mulla pyörähtää kohta jo kymppi viikot mittariin enkä ole vieläkään neuvolan tätiä saanut kiinni! Meidänkin kaupungissa on useampi neuvola mutta itse joudun käymään keskustan neuvolassa, sillä asun keskustassa. Kaikista ruuhkaisin neuvola luulisin. Ollaan kyllä loppu vuodesta muuttamassa kaupungin ulkopuolelle niin sittenpä se neuvolakin taas vaihtuisi..?

Pahoinvointi ei ole viime päivinä ollut niin järisyttävä, onneksi. Toki joka päivä jossain välissä (usein aamuisin) olo on kuin krapulaisella. Öhh. Mutta silloin kun krapulamainen olotila vallitsee koko päivän ja jatkuu viikkoja, niin voitte vaan kuvitella.. Väsyttää kyllä edelleen jatkuvasti, ja on herännyt jopa pelko miten jaksan jos tällainen väsymys vain jatkuu. :-D 

Olen nähnyt viime öinä unia kuinka menkat ovat alkaneet tai olen saanut keskenmenon. :-S Ilmeisesti alitajunnassa pyörii samat pelkotilat, varmasti loppuun asti. Monilla kun ilmeisesti on ollut jonkin sortin verenvuotoa jossain välissä alkuraskautta?? Toivottavasti vältyn siltä!

Nyt pitää alkaa valmistautumaan töihin, HUOH. Ilta + aamu combo tiedossa joten pitää tosissaan skarpata! Sitten vasta "viimeisille" vapaille ennen pientä lomaviikkoa, jeij! :-)


1 kommentti:

  1. "Ihanaa" kuulla, että jollakin toisellakin on ainainen krapula (vaikkei edes juo mitään alkoholipitoista) :D kohtalontoveri! Minä oon kyllä nyt viikolla 8 aloittanut joka aamun pöntöllä... ja minäkin tosiaan sain neuvola-ajan vasta viikoille 10+4 ;) että silleesti. ja eka ultra tuleekin heti seuraavalle viikolle toivottavasti :)

    VastaaPoista

Heiss, jätähän ajatuksesi tähän ja vastailen heti kun ehdin! :o)