maanantai 13. elokuuta 2012

Loman alku

Lomani sai melko raffin aloituksen, sillä heti sunnuntai aamuna sairastuin ihan Jäätävään oksennustautiin. Ilmeisesti sain sen muistoksi osastolta matkaani. Eilinen päivä meni siis totaalisessa koomassa, en ehkäpä ikinä ole sairastanut noin järeää oksennustautia! 12h aikana oksensin parikymmentä kertaa ja siihen päälle vielä n. 9h pahoinvoivaa olotilaa kunnesa sain unen päästä kiinni. Virus oli kyllä siis todella ankara. Muistikuvat ovat hatarat eiliseltä, sillä lopussa olin jo niin voimaton etten voinut sormeakaan liikauttaa. Tänä aamuna tuntui kun olisin haudasta noussut ylös, suihku tuntui paremmalta kuin ikinä ennen! Saatikka se, että voi juoda jääkylmää vettä suullisia kerralla eikä se tule välittömästi ylös ja ulos! Pienet on siis ilot tästä eteenpäin. Muistaa taas kuinka tärkeää se perus terveenä oleminen taas onkaan!

Yritän siis toipua taudista ja palailen kun olo alkaa olemaan siedettävä. 

2 kommenttia:

  1. Voi ei :( ja varmasti vielä raskaudellakin oli omaosansa pahoivoinnissa. Eli kaksinverroin sitten. Mutta onneksi olet ilmeisesti toipumaan päin :)

    VastaaPoista
  2. Ei ollut kyllä epäselvää oliko se oksennustauti vai ei. Tänään on kyllä ollut jo ihan eri fiilis. Mun raskauspahoinvoinnit ei ole olleet mitään eiliseen verrattuna! :-D Toivottavasti ei vaan tarvii pönttöä halailla enään vähään aikaan... Edes raskauspahoinvoinnin merkeissä!

    VastaaPoista

Heiss, jätähän ajatuksesi tähän ja vastailen heti kun ehdin! :o)