tiistai 16. heinäkuuta 2013

Päästän irti

Olen surffannut asuntoja toisen perään, pistänyt kyselyitä ja pyyntöjä jotta saisi kuvia sähköpostiin. MIKSI MIKSI MIKSI ihmiset eivät laita kuvia kämpästä jota vuokraavat?? Harvat yksityiset tekevät tätä. Onneksi useimmat kuitenkin kiltisti lähettävät kuvat s-postiin.

Odottelen nyt ensi perjantaina jälleen kuvia s-postiin eräästä lupaavasta kämpästä. Juttelin tänään hyvän ystäväni Alisan kanssa tästä mun elämäntilanteestani. Mun rakas rakas ystäväni, joka on ehkä ainoo 100% tukija tässä tilanteessa. Mut vaan myhäilee ja jaajattelee (teitä lukuunottamatta!):D Olen vakuuttunut jo siitä että omilleen muutto on se ratkaisu. 

Kaipa havahduin eilen jostain mun haihattelustani. Ei tää tuu muuttumaan jos en muuta sitä. Enkä voi muuttaa kuin itseäni ja mun ja Nuutin elämää. S:aa en voi muuttaa, enkä S:n käytöstä.

Palailen myöhemmin viikolla. Tällä hetkellä mieli virkeä ja jopa hymyilyttää aika ajoin.

S:sta en oo kuullut mitään moneen päivään.

4 kommenttia:

  1. Hieno valaistumisen hetki! :) Ja se ei ole sanottua, etteikö S tajuaisi jotain ja muuttuisi kans, kun tekin muututte. Ehkä se on henkisen kasvun hetki, kun tajuaa, että rajansa silläkin kuinka paljon roskaa sun päälle voi dumpata... Tsemppiä! Kaikki kääntyy vielä hyväksi, joko S:n kanssa tai sit ilman.

    VastaaPoista
  2. Jee, mahtavaa! Eikö tunnukin upealta, kun saa tehtyä päätöksen, jota on pyöritellyt jo pitkään?

    Kaikkea hyvää!

    VastaaPoista
  3. Täälläkin tuuletetaan! Loistavaa, että rohkenit tekemään päätöksen!

    VastaaPoista

Heiss, jätähän ajatuksesi tähän ja vastailen heti kun ehdin! :o)