torstai 18. heinäkuuta 2013

Uusi alku

Ette ikinä usko. Mun rukouksiini vastattiin!

Eilen illalla ilmestyi se asuntoilmoitus, johon vastasin siis välittömästi. Hyvät ja siistit asunnon menee VÄLITTÖMÄSTI. Siis käsittämättömän nopeaa, varsinkin kun yksityiset ja vuokralaiset kanssakäyvät vain keskenään ilman välitysfirmoja. Ajattelin että jos minä, mitä todennäköisimmin, vastasin ensimmäisenä ilmoitukseen niin luusisi että sitä tarjottaisiin minulle!

Tänä aamuna naishenkilö oli lähettänyt sähköpostiini viestin, että haluanko käydä katsomassa sitä tänään vielä, ja jos se on sopiva niin saan sen vuokralle! Hän sanoi että hänen puhelimeensa on soiteltu koko aamun, että vuokralle haluavia on todella paljon. Hän oli kuulemma sanonut jokaiselle että ottaa yhteyttä myöhemmin, sillä hänellä oli ollut aamulla outo tunne siitä että minä olen oikea vuokralainen! :D How WEIRD is that?! Soitin naiselle ja hän vaikutti älyttömän sympaattiselta ja mukavanoloiselta.. Voiko mua lykästää näin paljon?!

Tänään meen illalla vielä kaupunkiin katsomaan sen ja sitä myöten noin 99% varmuudella tekemään vuokrasopparia! Uskoitteko että näin todella tulee käymään, minä ja Nuutti saadaan uusi alku!

Asunto on 3km päästä keskustasta todella rauhallisella paikkaa. Silti alue on hyvää ja turvallista. Kerrostalo on kahden kerroksen luhtitalo ja ympärillä niittyä ja metsääkin! Ei siis kaupungin pölyjä! Asunnossa on myös tiskikone, uusi keittiö, uudet seinäpinnat, vaatehuone ja koko ilmestys on siis kuvien perusteella ainakin "uudehko". Nainen sanoi että se remontoitiin aikanaan äidilleen... No hieno se ainakin on, ja ennenkaikkea todella sopuhintainen! 420e kk + 20e vedestä per nuppi sekä sähköt. Silti kaikkeen nähden sopuhintainen. Alle 400e ei saa kuin yksiöitä täältä!

Hurratkaa nyt meille vähän. :)) 
Muutos on jo ovella.

EDIT. Vuokrasoppari allekiroitettu!! Äiti oli henkisenä tukenaja tuki kyllä päätöstä. Kuin kivi ois vieriny harteilta. S:lle ilmoitin tekstarilla, en ole saanut vastausta vielä.. Oon ollut niin helpottunut ja hyvänolon tunteessa tänään, et maitoakin on noussut hullunlailla oksitosiini&endorfiiniryöpyn vuoksi... Tuskin uskon itsekään mitä olen saanut vihdoin aikaan!

33 kommenttia:

 1. Mahtavaa! Varovaiset onnittelut! Sitten hurraan, kun nimi on vuokrasopparissa :)

  Ja joo, uskoin kyllä, että saatte uuden alun. Minusta se oli vain ajan kysymys :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hurraa vaan sitten, mutta kyllä se tulee tapahtuun.;)

   Poista
  2. HURRAA!!! (kuten tuli luvattua)

   Aivan upeaa! Mä olen täällä ihan fiiliksissä teidän uudesta tilanteesta :D

   Poista
 2. Ihanaa!! :) Pitkään olen blogiasi seuraillut, joten tiedän tukalan tilanteesi.

  VastaaPoista
 3. Loistavaa! Kuulostaa todella TODELLA HYVÄLTÄ! :)
  Oon sinusta ja teistä niin ylpeä, niin ylpeä kuin ruudun takainen tuntematon ihminen voipi olla. :)

  Menenpäs tämän kunniaksi herkuttelemaan muffineilla.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, saisinpa mäkin muffinin! :D

   JA kiitos tuesta <3

   Poista
 4. Hieno juttu, ihan mahtavaa!! Hei toi oli selvää kohtaloa että se on säästelly sitä asuntoa vaan ja ainoastaan teille ;) Tiedän teidän tilanteen ja olen jo pitkään seuraillut, nyt vasta uskaltauduin kommentoimaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä miettii että tuntuu kyllä ihan ku jollain kohtalolla ois näppinsä pelissä.. Kiitos ekasta kommentistani blogissa:))

   Poista
 5. Mahtava juttu! Kuulostaa tosi hyvältä, täältä ainaki hurrauksia sulle ja Nuutille! :)

  VastaaPoista
 6. Oikein paljon onnea uudelle alulle! :)

  VastaaPoista
 7. Wuhuu!! Hienoa, onneks olkoon! Millon pääsette muuttamaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elokuun alusta alkaa vuokrasopimus, silloin siis. Siihen saakka oon vanhemmillani. Yhtään yötä en S:n kämpässä enää vietä.. Ja kiitos onnitteluista!:)

   Poista
 8. Luin tässä jokin aika sitten IL:n Iloiset uutiset -palstaa, ja sinne nuori nainen oli kirjoittanut, että oli päässyt huonosta suhteesta pois pienen lapsensa kanssa, ja elää nyt ihanaa elämää ihanan miehen kanssa yhteisessä kodissa. Tulit mieleeni, ja niin kovasti toivoin sinun vielä pystyvän sanomaan noin... Ja tuosta se nyt lähtee, parhaat onnittelut, olen onnellinen puolestasi! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Toivotaan että elämä ei enää kovin paljoo heittelis näin raskaita asioita elämään! Ja kyllä mussa asuu se pienen pieni optimisti joka haaveilee siitä onnellisesta perheestä.

   Poista
 9. Onnea uudesta elämänpolusta!
  Muistathan hakea heti kelasta asumistukea ja lapsilisän yksinhuoltaja korotusta. Noi käsittelyajat kun on välillä tosi pitkiä. Ja varmasti sulle viimeinen vaihtoehto on pyytää Sampalta rahaa niin kannattaa heti hoitaa rahallinen puoli kuntoon että saat todistettua kaikille että pärjäät kyllä!!
  Vaikka teillä jatkuisikin yhteishuoltajuus, niin sinut määritellään yksinhuoltajaksi jos (kun) Nuutti asuu pääsääntöisesti sinun luonasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hakemukset on laitettu menemään.. S:lta ei tarvitse kyllä pyytää mitään ylimääräisiä elatuksen lisäksi! Porukat auttaa jos tarvii, mutta oon onneks saanut säästöön kesän aikana mukavasti!:)

   Ja kiitos.:)

   Poista
 10. Onnea uudesta kodista ja alusta<3 Kyllä sinä pärjäät. Meitä on niin monia, jotka asuu lapsensa kanssa kahdestaan. Minäkin erosin todella vaikeasta suhteesta talvella. Eroa yritin tehdä melkein vuoden ajan. Nyt olen pääsemässä yli tuosta ihmsestä, joka oli todella sairas henkisesti mm. narsistisia piirteitä.
  Tämä päätöksesi kertoo kuinka vahva ihminen todella olet.

  Kaikkea hyvää teille jatkoon<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Kyllähän toisten omat kokemukset luo uskoon tähän hommaan.. että selviän Nuutin kanssa.

   Poista
 11. Ihania uutisia! Onnea uuteen kotiin. :)

  VastaaPoista
 12. HURAA! Sä oot ansainnu se kämpän! Iiks kuinka huippua '

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta! Mä tein sen!!!:) Tiedossa varmaan vähän iloisempia postauksia jatkossa.. tosin uskon että ne negatiivisetkin tunteet nousevat vielä pintaan. Onneksi on tämä paikka johon purkaa, ja teidän tukenne!

   xoxo

   Poista
 13. Loistavaa! :D Onnea tosi paljon uuteen kotiin! :)

  VastaaPoista

Heiss, jätähän ajatuksesi tähän ja vastailen heti kun ehdin! :o)