perjantai 12. heinäkuuta 2013

Asunnonmetästys alkakoon!

Olin tänään sovitusti yhteyksissä vuokraisännän kanssa. Hän yllättäen ilmoitti että asunnolle on useampikin halukas vuokralainen, ja hän ottaa sen joka lupaa asua siinä väh. vuoden. NICE, se siitä siis! Sanoin että olen pelistä pois.

Sampalle en ilmoittanut mitään (se ois vahingoniloinen). Eiköhän se oikea asunto osu vielä kohdalle... Se MUN asunto on vielä tuolla jossain ja aion nyt haukkana vahtia uusia vapautuvia asuntoja. 

Sitäpaitsi mua ärsyttää suunnattomasti nää vuokraisännät (yksityiset), jotka kauheella vimmalla vuokraa asuntojansa eikä välitä pätkääkään kenelle vuokraavat! Siltä se ainakin vaikuttaa.. Itse yrittää aina hiukan selvittää kuka on ja millä asialla, ja että antaisi mahdollisimman kivan ja kunnollisen käsityksen itsestään vuokralaisena. Koska sitä koen kyllä itse olevani. :) 

Mutta siihen saakka että THE asunto löytyy, saan olla vanhemmillani. 

4 kommenttia:

 1. Hei, hieno homma että olet ottanut jo askeleen eteenpäin kun alat tosissasi katsomaan asuntoja! :) Onnea asunnon etsintään!

  VastaaPoista
 2. joo, ite kun pk-seudulla asuessa etsin asuntoa, niin ärsytti ihan hitosti se että yleensä se paksuin lompakko sai sen kämpän. Eräskin rouva sai vuokra-asunnon jossa aikoi vain käydä sillon tällönen ruokatunnilla tai jos on äitiänsä katsomassa viereisessä hoitokodissa. Toiset ois tarvinnu oikeesti asunnon ja toinen "muuten vaan"..

  VastaaPoista
 3. Mut vuokranantajan näkökulmasta on tosi kuumottavaa odotella, että millainen tämänkertainen vuokralainen on. Maksaako se vuokrat ajallaan, hajottaako se paikkoja, noudattaako se taloyhtiön sääntöjä... Jos vuokraa alle vuodeksi, niin joutuu mahdollisesti stressaamaan samat jutut useamman kerran vuodessa. Että ymmärrän kyllä vuokranantajaakin. Ja ne kunniallisen oloiset vuokralaiset voi olla kaikkea muuta, tiedän eräänkin herttaisen vanhan rouvan, jolle kuka vaan olisi takuulla vuokrannut heti, mutta ikäväkyllä hän ei harrastanut siivoamista tai edes roskien viemistä, joten vuodessa kämppä oli asumiskelvoton...

  Nyt eksyin aiheesta :D Mutta piti tulla ihan hurraamaan asunnon etsimistä, rohkeasti tehty ja tästä se elo alkaa varmasti parantua! Toivottavasti löydät mieleisen asunnon pian :)

  VastaaPoista
 4. Jes, tsemppiä asunnonmetsästykseen!

  VastaaPoista

Heiss, jätähän ajatuksesi tähän ja vastailen heti kun ehdin! :o)