sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Rv 29+3

Mua hajottaa niin pahasti nämä tulevat kaksi tenttiä. 8.pvä olisi tentittävä syksyllä käyty farmakologia (istuin kurssin toista kertaa uusiksi!) ja en oleta että tulossa on yhtään helpompi tentti, sillä kurssin piti sisätautien erikoislääkäri. Siis f*** me. On todella tyylikästä jättää näitä kursseja rästiin, ja painia niiden kanssa sitten ihan paniikin vallassa. Toinen tentti on sisätaudeista, vaikea sekin, mutta siitä olisi selvittävä 16.pvä. Sen jälkeen mun ei tarvis kuin odotella vauvan tuloa ja ottaa rennosti! En vaan usko että se käy noin helposti, pelkään istuvani helmikuun uusintatentissä vielä uusimassa KUMPAAKIN tenttiä yhtäaikaa!

Siis en vaan käsitä tuota farmakologiaa. Se on ihan helvetin vaikeaa. Sekö nyt asettui mun sairaanhoitajan urani kompastuskiveksi? En nimittäin aio istua kyseisellä kurssilla enään ikinä. 

Tulin porukoilta kämpille muutama päivä sitten, ja tässä on ehditty jo perheriitaa haastamaan jälleen S:n kanssa. Kun ei suju niin ei suju sitten. Toi 24/7 pelaaminen tietokoneen edessä tekee sen aivosolun rippeistä näemmä ihan mössöä!! Nytkin kun se sai silmät auki niin avasi tietsikan ja alko hakkaamaan sitä. Se on ostanu kaiken lisäksi jotkut hifistely kuulokkeet itelleen mitkä päässä se ei kuule ulkopuolista maailmaa ollenkaan. Jos sille jotain haluaa sanoa, niin se pitää mennä huutamaan sen korvan juureen. Arghhhh....

Ajattelin KE paeta jälleen porukoille kun olen käynyt neuvolassa. Jos siellä sais rauhassa lukea tohon paskaan tenttiin ja ehkä äitikin vois jotenkin prepata. Täällä musta tuntuu että kaikki S:n tekeminen vaan lähinnä ärsyttää maksimaalisesti kun itse pitäs keskittyä kouluhommiin. 

2 kommenttia:

  1. Jep, meillä kans valitetaan että on tylsää, ja sitte vaan pelataan... Mitään kotitöitähän ei voi tehdä!

    VastaaPoista

Heiss, jätähän ajatuksesi tähän ja vastailen heti kun ehdin! :o)