tiistai 27. marraskuuta 2012

Rv 24+5

Oon istunut yli 4 h aamusta päivystyksessä, jonne kouluterveydenhoitaja mut alunperin passitti... Eihän siellä mitään tehty. Lääkäri sanoi sen minkä jo tiesin, virukseen ei antibiootit pure. Että se siitä, päivä on ollu pilalla siis jo aamusta alkaen. Kuulemma pitkittynyt helvetillinen olotila voi olla osaksi raskauden kepposia kun limakalvot ovat herkät ja hemoglobiini alhainen ja plaplaplapal...

Sinne meni mun "lepopäivä". Toki lekuri kirjoitti loppu viikon saikkua mutta mulla ei ole varaa pitää sitä! Jep jep. Tän päivän sain sumplittua koulusta pois, huomisesta lähtien lennän kursseilta ulos. Että näin meillä, on sitten hienot systeemit!

Äitiyspakkauskin kolahti postiin. Pitänee tutustua siihen myöhemmin...

6 kommenttia:

 1. Kauan meni äitiyspakkauksen tulemisessa? :)

  VastaaPoista
 2. Täh? Etkö saa korvattua poissaoloja jos olet saikulla? Jopas on nihkeä systeemi!

  VastaaPoista
 3. No meillä on siis todella nihkeä systeemi koulussa, olen itsekin käytännöstä pöyristynyt. Meillä on kursseilla 80% läsnäolopakko (joissain 100%) ja nyt kun on lyhytkursseja meneillä niin niiltä ei kestä olla pois kun tunnin tai pari.. Ja äkkiäkös niitä kolmessa päivässä kertyy! Nyt olen ollut enkun kurssilta ainoastaan pois, ja käynyt lyhytkursseilla kärvistelemässä.. Eipä se paljon lepoa ole kun pitää silti puolet päivästä istua koulussa koomassa. Opettajat vaan sanoo että "joo älä puhu niin ei rasitu äänihuulet" ho hooh.

  VastaaPoista
 4. Just, ymmärrän jos lintsais muuten vaan, mutta sairaanakaan ei saisi olla... Onks toi edes sallittua?

  VastaaPoista
 5. Niinpä niin. Ne vaan lässyttää siellä "kuinka sairaanhoitajan ammatti on ainoita EU direktiivien plaplapla säätelemiä ammatteja ja ne sanoo että nämä tunnit on istuttava täällä koulussa tai muuten ei voi olla pätevä sairaanhoitaja lässynlässynlää". Siis suurin osa opettajista on suoraan sanoen vaan todella lapsellisia pilkun nus**joita.

  VastaaPoista

Heiss, jätähän ajatuksesi tähän ja vastailen heti kun ehdin! :o)