lauantai 10. marraskuuta 2012

Rv 22+2

Viimeiset pari päivää on olleet pitkiä ja raskaita. Eilen illasta päästyäni päätä särki aivan jumalattomasti, unen saantikin tuntui vaikealta sen vuoksi! En silti halunnut ottaa edes sitä panadolia.. :-( Tänä aamuna sitten raivostuin peilikuvalleni, miten voikin näyttää näin hirveeltä? Raskaus on saanut mun naaman näyttämään rupikonnalta, jopa rinnuksiin on noussut useampi finni! Selästä puhumattakaan! Hiukset näyttävät myös kuivilta, ruman värisiltä ja juurikasvun peittämiltä. Otsis on myös jo menneen talven lumia.

Siispä päätin tilata tälle päivää ajan kampaajalle ja satsata siihen peilikuvaan. Menen nyt maksamaan itseni sitten kipeäksi leikkauksesta ja värjäyksestä, mutta mulla on tällä kertaa suuret odotukset! Aion teroittaa kampaajalle hyvin tarkkaan mitä haluan, ja jos se ei onnistu niin en halua väriä ollenkaan. :-D Se viime kertainen kampaajafiasko oli kyllä niin viimenen niitti punaruskeine hiuksineen, ettei ikinä enään sellaista! Tämä on kuitenkin eri kampaaja, ja eri hintainenkin. :-D Jännittää kyllä että oliko tää nyt järkevä idea ollenkaan kun koskaan en ole saanut sellaista tukkaa kampaajalta kun olisin halunnut...

EDIT!!


Siellä oli iiiiihana kampaajatyttönen joka tajusi juuri mitä haluan! I <3 MY HAIR! :-))

2 kommenttia:

  1. Toivottavasti kampaajareissu on onnistunu! :)

    VastaaPoista
  2. Hei onpas kiva leikkaus! Piti ennen kampaamokäyntiäsi jo kommentoida, mutta kommenttiboksi jäi jumiin, niin en jaksanut, mutta sanon sen nyt, että hyvin sä keksit keinon ittes piristämiseksi :) pitäis itekin yrittää tollasta eikä vaan märehtiä siinä pahassa mielessä... (Pitäis kai tilata jalkahoito)

    VastaaPoista

Heiss, jätähän ajatuksesi tähän ja vastailen heti kun ehdin! :o)