keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Rv 21+6 Vaunut!

Oon unohtanut mainita että olen tehnyt vaunuostoksia! :-D Ensin käytiin kattomassa Lastentarvikkeessa uusia yhdistelmävaunuja ja myyjä piti esittelypuheita mikä on hyvä ja mikä ei... Sinänsä hyvä, koska mulla ei olut hajuakaan vaunuista ennen siellä käyntiä! Toki ihastuin Emmaljungan yhdistelmiin, ja vuoden 2013 edge duo combi sport rungolla oiso llut ihan perfect! Hinta oli silti yhtä herkullinen myös, 950e. Vaikka mun äiti olisi muutamalla satasella osallistunut niihin, en silti halunnut noin kalliita vaunuja. ;-( 

Aloin sit katteleen ihan huvin vuoksi netistä mm. tori.fi:stä käytettyjä yhdistelmävaunuja ja potentiaalisia vaunuja löytyikin useita heti kättelyssä. Musta käytetyt vaunut voi olla ihan hyvät siinä missä uudetkin, jos ne on hyvin pidetyt ja toimivat! Selasin sitten myös Ruotsin puolen tori.fi:tä eli blocket.se:tä ja sieltähän ne omat yhdistelmät sitten löytyivät muutamien viestien vaihtojen jälkeen. :-) Ruotsin puolella myydään Emmaljungia vähän halvemmalla kuin Suomen puolella... 

Toivottavasti myyjä ei nyt pahastu kun laitan tähän hänen lähettämiään ja ottamiaan kuvia vaunuista, sillä en ole vielä noutanut niitä. :-)




Kyseessä on muistaakseni vuoden 2007 edge duo Emmaljungat sport rungolla. Hintaa vaunuilla on 3500Kr eli alle 400e. Ja hintaan sisältyy ekassa kuvassa oleva hoitolaukku sekä 2 erillistä makuupussia vauvalle. Vaunujen kunto ja siisteys on myyjän mukaan ihan tiptop, ja ei ole kuvissakaan moittimista. Oli kuulemma vasta pessyt vaunujen päälliset eikä mitään tahrojakaan ole. 

Tyytyväinen vaunujen tuleva omistaja ainakin tällä hetkellä. :-)

10 kommenttia:

  1. Kauniit vaunut hyvällä hinnalla löysit! :)

    VastaaPoista
  2. Hienoilta näyttää! Ja tosiaan erinomainen hinta, onnittelut hyvästä löydöstä ;)! Mistä sun pitää noi noutaa, kun Ruotsista ostit?

    VastaaPoista
  3. No käy ehkä selväksi että asun rajan tuntumassa. Mun äiti on Ruotsissa töissä niin hän noutaa vaunut Luleåsta. :-)

    VastaaPoista
  4. Itse ostin "halppis" yhdistelmä vaunut hobbyhallista muutama vuos takaperin makso reilu 300e. Eikä ole mitään vikaa ollut vaikka on tosi paljolla käytöllä koko ajan ollut. Heittoaisa, kova kantokoppa ymym. Ovat olleet siis ihan mahtavat :)

    VastaaPoista
  5. PienenTytönÄiti: Ei epäilystäkään etteikö edullisesti voisi tehdä myös hyviä ja kestäviä ostoja. :-) Useinhan se merkki maksaa...

    VastaaPoista
  6. Hienot! Hyv kyllä jos voi ainakin osan vauva-kamoista ostaa käytettynä.

    VastaaPoista
  7. OA: Niinpä! Kuitenki vaatetta ym pitää ostaa uutena, ja jääpähän just kaikkeen muuhun enemmän rahaa käytettäväksi kun tinkii isoissa hankinnoissa. Esim. käytetyt vaunut makso mulle just sen rapea 500-600e vähemmän mitä jos olisin ostanut sielät Lastentarvikkeesta.. Samoin se turvakaukalo jonka ostin. Siinäkin säästi sievän summan. Ja varmasti ajavat asiansa. :)

    VastaaPoista

Heiss, jätähän ajatuksesi tähän ja vastailen heti kun ehdin! :o)