maanantai 4. kesäkuuta 2012

Yk 4 Kp 29/28 ja ällövaroitus

Tää on sarjassamme taas NIIN kummallista. Huokaisin jo iltapäivästä helpotuksesta kun vessakäynnin yhteydessä pyyhin rusehtavaa verta vähän paperiin. Olin töissä, joten pistin tampoonin ja nyt illalla kotiin tullessa aloin tarkistamaan tilanteen.... tampooni TÄYSIN puhdas. Siis TÄH?!

Ei oo todellista. Mun menkat ei ikinä oo alkanu tälleen, että vähän tippasis ja sitten heittää kokonaan. Yleensä jos hanat aukeaa niin muutamassa tunnissa ne kans on auki.

Alavatsa on jomotellut mutta ei pahasti. Tissit todella kipeinä. Ostin kaupassa käynnin yhteydessä apteekista raskaustestin, ajattelin että jos huomenaamulla huvikseen testais. You never know.

Töissä oli tänään ihanaa. Sain hoidella vauvoja ja sain ihan parasta palautettakin eräältä potilaalta! Voi että oli hyvä fiilis kotiin lähtiessä. :-)

3 kommenttia:

  1. Peukut pystyssä positiivista testiä varten :)!!

    VastaaPoista
  2. Peukut pystyyn, että siellä on joku matkassa ;)

    VastaaPoista
  3. No tän aamuinen "first signal" testi näytti ainakin negaa.. En uskalla edes haamusta mennä sanomaan kun niin selkeä nega on. Viimeksi sain haamuplussan kp 33/28, mutta tässä kierrossahan ne mahdollisuudetkin on nii vähäiset että.. Piinapäiviä tämmöiset nyt.

    VastaaPoista

Heiss, jätähän ajatuksesi tähän ja vastailen heti kun ehdin! :o)