tiistai 5. kesäkuuta 2012

Yk 4 Kp 31/28

Hmm. Vieläkin odotellaan. Menkkajomotus alavatsalla aaltoilee, tällä hetkellä ei tuntemuksia. Rinnat kipeinä. Ihmettelen tuota testiä ja pyörittelen, että Voisiko se olla viiva?? Otin kännykällä kuvia mutta huonon kuvanlaadun vuoksi viiva näkyy niin haaleana siinä että en kehtaa ladata edes tänne. Silmällä sen kyllä huomaa.

Joka tapauksessa en mene vielä siitä takuuseen. Lueskelin eilettäin että keskenmenon jälkeen menkkoja saattaa joutua odottelemaan 4-6 viikkoa! Mutta se mun keskenmeno nyt tuli melko varhain ja massiivi vuotoa kesti sen 2-4pvää. Eli aivan ku tavalliset menkat, mutta kivuliaammat ja reippaasti runsaammat. Että en usko sen ihan hirmuisesti horjuttaneen mun hormonitasapainoa.

kuva: weheartit.com

4 kommenttia:

 1. Hei muuten! kannattaa mennä verikokeisiin, koska km jälkeen testi voi näyttää plussaa 9 viikkoa.. verikokeista sen näkis miten nousee. mutta toivottavasti on ihan oikea plussa! :)) ootko testannu yhtään negaa km jälkeen?

  VastaaPoista
 2. Heiss! Ihan hyvä huomio mutta onneks se on poissuljettu. Kun sillon keskenmenon sattuessa olin osastolla ja ne otti musta verikokeet, Hcg oli romahtanut jo silloin alle 5. :-)

  VastaaPoista
 3. Aamupissasta vaan uutta testiä kehiin :) Peukut pystyssä!

  VastaaPoista
 4. Olisi kyllä hienoa jos tärpäisi heti uudestaan! Peukut on pystyssä, että plussa vahvistuu.

  VastaaPoista

Heiss, jätähän ajatuksesi tähän ja vastailen heti kun ehdin! :o)