maanantai 18. kesäkuuta 2012

Ovista mä metsästän...

Kyllä ottaa päähän kun haluttais tikutella ovista, enkä nyt ole hankkinut niitä testejä. Tosin se vois vaan kiusata itseä enemmän. Joka tapauksessa oviksen pitäis tapahtua tässä kierrossa juuri siltä puolen (vasen) milloin toissa kuukautenakin. Jos se nyt vuorotellen tapahtuu. Oikeanpuoleista munasarjaahan ei saatu näkyviin ultrassa silloin... Joka tapauksessa nyt on vähän stressi siitä, että saadaan hyödynnettyä se. Meillä menee vähän työt ristiin ja se tuntuu sitten usein ärsyttävän Samppaa, koska se on väsyny jne.. Joten pitäis saada sellanen "rento" tunnelma" aina aikaseksi ja ettei sitä painosta mihinkään kiireessä. :-D

Mulla pyörähtää viimeinen työharjoitteluviikko käyntiin! Tän viikon jälkeen vaihdan siis maisemia, lähden kotipaikkakunnalle töihin. Sijaitsee noin 100km päässä nykyisestä sijainnistasi, ollaan siis Sampan kanssa "erossa" muutenkin melko paljon kesästä. :-( Ihan paskaa. Mut minkäs teet. Eli ONNEKSI meillä on nyt mahdollista hyödyntää se ovis tällä viikolla!!!

Sitten vaan jännäillään.

3 kommenttia:

  1. Tsemppiä oviksen bongailuun ja sen hyödyntämiseen :)!

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa tutulta toi et toinen on väsyny.. Sillon ei oo heti ekana peiton heilutus mielessä :D tsemppiä multakin ovikseen! Meijänhän piti plussata nyt näistä kierroista ;)

    VastaaPoista
  3. Kiitti Ihanat!! O:-) Ei pitäs jäädä nyt ainakaan yrittämisestä kiinni. ;-)

    VastaaPoista

Heiss, jätähän ajatuksesi tähän ja vastailen heti kun ehdin! :o)