perjantai 22. kesäkuuta 2012

Yk 5 Kp 16/28

Nyt kun oletan, että ovulaatio on mennyt niin palataan iki-ihaniin oireisiin! :-D No ei niitä paljoa ole. Ainoastaan alavatsan vihlaisut, tällä kertaa se ei ole toispuoleista, vaan juurikin kohdun kohdalta ikäviä vihlaisuja. Enkä jälleen kerran usko että ne ovat kuvitelmaa, sillä havahdun usein niihin silleen "auts, mikä toi oli".. Ja näitä on ollut pari-kolme päivää. Rinnat eivät ole ollenkaan kipeät, vaikka miten pyörittelisi! Mut mikä sit on normaalia ja mikä ei? Äitini sanoi aiemmin mulle että hänen raskausaikoinaan hänellä ei ollut mitään tuntemuksia, ja että se olisi normaalia?!! Kuulemma raskausaikana ei kuulu olla sen kummempia tuntemuksia. Myös kaikennäköinen turvotus yms on epänormaalia. Äitini on siis todella hoikka jne ollut aina meitä lapsia odottaessa. Itse olen häntä vähän pyylevämpi. 

Mutta se siitä. Juhannus tuli eikä mulla ole mitään suunnitelmia. Toisten töiden pitäisi alkaa ensi viikolla ja sitten elämä on jälleen pelkkää työtä. (Ja valopilkkuna saan jännätä heinäkuun alkuun miten mun käy tän tärkeämmän asian suhteen...;-)   )2 kommenttia:

  1. Toivotaan teille parasta! :) meille ei vieläkään plussaa tullut :(

    VastaaPoista
  2. Jännät päivät alkaa taas.. Tää koettelee hermoja taas. Kilahdinki eilettäin Sampalle että ku tää on pelkkää odottelua... Oviksesta toiseen elämistä!

    Ja voi hitsin vitsit ettei siellä plussaa pärähtänyt! :((((

    VastaaPoista

Heiss, jätähän ajatuksesi tähän ja vastailen heti kun ehdin! :o)