tiistai 26. kesäkuuta 2012

Yk 5 Kp 20/28

Eilen illasta ja tänä aamusta rinnat on kipeytyneet, etenkin sivuilta. Muutama päivä sitten ei tuntunut miltään vaikka miten pyöritteli! Hmm. Ehkä mulla sittenkin on nyt suuret odotukset kiertoa kohtaan. Mulla on kuitenkin ylhäällä muistivihossa ne toissakiertoiset oireet ja kp:t. Silloin mulla kipeyty rinnat vasta kp 28! Ja muutenkin sain haamuplussan vasta kp 33/28 ?! En tiedä sit menikö se ovulaatio jotenkin mönkään silloin, että se tapahtui todella myöhässä ja koko raskaus oli ihan doooomed. Mene ja tiedä. Musta vaan tuntuu nyt että tää on erilaista.

Mutta tosiasiahan on, että liian myöhäinen ovulaatio (kp 20->) ei myöskään tuota oikein hedelmää. (Tarkoitan 28 päivää pitkässä kierrossa!!) Sillä kohdunlimakalvo ei ole parhaimmillaan, vaan alkaa jo ohenemaan, ja tällöin olosuhteet raskaudelle on huonot. Mun teoria sille keskenmenolle on tää... Ehkä mun kierto oli vielä sekaisin kun pillereiden lopettamisesta oli vaan muutama kuukausi? Söin kuitenkin sellasia pilsuja jotka esti koko ovulaation tapahtumisen (eikä ovista ollut tapahtunut puoleen vuoteen niiden ansiosta). 

Tänään ois teoriassa siis DPO 8 (Kaikki mun omat mietinnät kehon toiminnasta siis viittaisi siihen) ;-)
Aloin eilen miettimään sitä kiinnittymisvuotoa, tuleekohan sitä joka kerta? Onko epänormaalia jos ei tule?? Tähän  mennessä ei mitään punertavaa limaa ole kyllä tullut, vaikka näinä päivinähän sitä vasta pitäisikin ilmestyä. 

Tää spekulointi on taas tätä luokkaa. Toisaalta ärsyttävää - toisaalta jännittävää. :-)

2 kommenttia:

  1. Ah, spekuloinnin ihanuus.... Tsemppiä piinapäiviin! :) Kummasti sitä aina huomaa loppukierrosta sortuvansa tuohon ihanaan ees taas vatvomiseen vaikka alkukierrosta aina aikookin olla ihan vaan tylsä pessimisti. :) Kunhan ei liikaa stressaa niin hauskaahan se on!

    VastaaPoista
  2. Niinpä, ei siltä vaan voi vissiin välttyä! Totta sitä miettii liikoja näinä piinapäivinä. Onneks ylihuomenna meen töihin enkä ehdi ajatella kierron loppupäivinä niin paljoa!

    VastaaPoista

Heiss, jätähän ajatuksesi tähän ja vastailen heti kun ehdin! :o)