maanantai 25. kesäkuuta 2012

Yk 5 Kp 19/28 ja lomasuunnitelmia

Eilinen pahoinvointi jäi yhteen kertaan?! Mutta vellova olo kesti iltaan saakka. Kaipa se sit oli jonki sortin oksennustauti? Tänä aamuna on ollu suht normi olo jo... 

Mulla on ilmeisesti näillä näkymin tää viikko vielä lomailua. Mieluummin oisin kuitenkin ollut töissä, sillä tämä todella tuntuu mun kukkarossa. Työnantaja oli tehny kunnon mokan unohtaessaan että oisin voinut tällä viikolla aloittaa. Olin pikkasen vihanen asiasta. 

Me ollaan S:n kanssa suunniteltu jos lähdettäs elokuun lopulla käymään viikon reissulla jossain etelässä, esim. Kanarialla. Ihan vaan että saatais olla kaksin ja nauttia elämästä! Käytiin viime jouluna parin viikon reissu Malesiassa, oli huippua. On se ihan eri lähteä jonnekkin muualle kotiympyröistä nautiskeleen elämästä. :-) Ollaan tosin varattu alkusyksylle hotelliviikonloppu etelä-Suomestakin kun yhtenä vkonloppuna on eräs tapahtuma. Saa nyt nähdä sit ehditäänkö sinne S:n töiden vuoksi.

Jos teillä on jotain hyviä matkailuvinkkejä niin heittäkääpäs ilmoille!
Vaatimuksina seuraavaa:

- Budjetti matkoille+hotelleille alle 500e per nenä
- Kohde sijaitsee Euroopassa (Paitsi ei haluta Turkkiin, niin nähty!)
- Kohteessa EI OLE basaarikauppiaita, tai ainakin niitä on vähän! (Huonoja kokemuksia, eritoten Turkista!)
-  Ei tarvitse olla mikään hirmu turistirysä jossa on paljon nähtävyyksiä, loman tarkoituksena lähinnä löhöily, yhdessäolo & hyvä ruoka !
Rantakohde jossa lämpötila siedettävä (alle +30)

2 kommenttia:

  1. Me olllaan myös suunniteltu matkaa elokuulle! :) mä haluisin joko turkkiin tai bulgariaan, kummassakaan en oo käyny :) oon käyny muutaman kerran kreikassa mantereella ja kreetalla, suosittelen! Etenki Platanias ja Agia Marina on kivoja, kantsii tutustuu :)!

    VastaaPoista
  2. Ollaanki katsottu nuita Kreikan ja Kreetan matkoja! Pitääkin googletella. Me ollaan käyty Alanyassa muutama vuosi takaperin elokuussa, ja noh.. Siellä oli AIVAN liian kuuma, tyyliin +40 auringossa joka päivä. Hiki valui norona vaan mihin tahansa menikin :-D Ja ne basaarikauppiaat, jotain aivan hirveetä!! Saatiin myös kauhee vatsatauti, 3pvää tuli kummastakin päästä holtittomasti tavaraa ennenku haettiin apteekista lääkkeet! :-D Että semmosta. Ainoa hieno asia oli ranta Alanyassa, se oli hieno. Mut siellä oli myös paljon kulkukissoja ja koiria, tosi huonokuntoisia sellaisia. :-(

    VastaaPoista

Heiss, jätähän ajatuksesi tähän ja vastailen heti kun ehdin! :o)