maanantai 4. kesäkuuta 2012

Yk 4 Kp 30/28

Tän aamuinen first signal testi siis nega. Ensin katsoin kun se "punainen" juttu alkoi näytöllä nousemaan ett kappas, ensimmäinen viiva alkaa piirtyä. Mutta sitten se jotenkin haaleni kokonaan kun testi nousi. :-( 

Tää on kyllä oikeeta piinaamista! Nyt sitä vaan pohtii että miks nää oireet on ihan ku viimeksi raskaana ollessa ja miks eilen pyyhin sitä verta? Siitä verestäkään ei voinut erehtyä kun muutamaan otteeseen sitä pyyhkäisin siitä "suulta". :-D Oon nyt ihan maailmanmestari spekuloimaan. En silti käsitä että jos se eilinen ois ollu kiinnittymisvuotoa, niin miten siinä ois kestäny niin kauan että alkio ois päässyt kohtuun. Koska harrasteltiin alkupuolella tyyliin kp 9, ja sitten tuli Taaaaauko. 

Tosin ei mulla semmosta stressiä ole tällä kertaa kun viimeks tän asian suhteen. Jotenkin nyt olen jo valmiiks skeptinen ja pessimisti, että vituiks kaikki kuitenkin menee. Mikä on vähän surullistakin. Mutta pessimisti ei pety, ainakaan niin pahasti! Ehkä se on jokin itsesuojeluvaisto nyt. Yritän olla innostamatta itseäni, vaikka kutkuttavaa onkin että se mahdollisuus ehkä piilee vielä jossain..

Tissit ovat kuitenkin kipeät edelleen (tätä mulla ei oo ikinä ollut menkkojen aikaan..)! Ja viimeksi kun sain keskenmenon ja aloin vuotamaan, niin jo seuraavana päivänä tissit olivat ihan normaalit, siis eivät olleet enään kipeät. Todella oudolta tuntui silloin.. :-/

Mutta katsellaan nyt ja pitää testata vaikka parin päivän päästä uudestaan. Laatikossa ei onneksi ole testejä niin en voi kiusata itseäni.


EDIT. Testiin ilmestyi hailakka viiva hetkeä myöhemmin kun tarkastin. OMG. Saapa nähdä. Kyllä Samppakin oli siinä jotain näkevinään. :-D Jänskäääää!

5 kommenttia:

 1. Höh, voi että! Tylsää, kun noin joutuu odottamaan, vielä kun oireitakin olis... Mulla ei oo oireita ollenkaan, mutta jos sympatianegan testais kuitenki ;)

  VastaaPoista
 2. Hehe.. Joo tää on se Veemäisin juttu ku pitää jaksaa odotella muutama päivä! Ja tosiaan ku ne muutamat vahavt oireetkin ois. :-D

  Ja testaa ihmeessä! Jänskää..:-)

  VastaaPoista
 3. Hmm, jännää! :)

  Täällä kanssa piinaillaan, nega tuli testiin ja olo kuin menkat alkais, mutta ei oo ainakaan vielä alkanu...

  VastaaPoista
 4. Voi vitsit! Onnea, toivottavasti haamu vahvistuu :)

  VastaaPoista
 5. OA= Toivottavasti ne ei nyt sit ala, oon toivonnu sinne suuntaan sitä plussaa myös! Sais nyt luvan tulla! :-)
  Oli vähän ikävä tänne blogimaailmaan jo..

  Lila= Ei malttais odottaa! Pysyä nyt vaan pois kaupoilta ettei mee turhaa kuluttaan rahaa testeihin. :-D

  VastaaPoista

Heiss, jätähän ajatuksesi tähän ja vastailen heti kun ehdin! :o)