sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Rv 28+3

N kävi kun kävikin Sampalla eilen. S lähetti lauantai-iltana viestiä ja haki sitten seuraavana päivänä N:n käymään. N oli tietysti tohkeissaan, hyvä että huikkasi heipat minulle kun juoksi jo isänsä kanssa autoon. Oli myös todella iloisella tuulella tullessaan illalla kotiin (monesti hän vaan kiukkuaa minulle ja protestoi kaikesta), joten oli tosi mukava huomata että hänellä oli ollut hieno päivä. S:n äiti on todella ihana ihminen ja hän on monesti N:n kanssa silloin kun tämä on isällään. Meillä on S:n äidin kanssa läheiset välit nykyäänkin kun saatiin menneet sovittua aikoinaan. Whatsappaillaan lähes päivittäin ja lähettelen N:n kuvia ym. mistä hän pitää. Viime ystävänpäivänä vuodatettiinkin, että on todella ihanaa kun voidaan olla näin hyvissä väleissä ja ystäviä, olisi ollut liikaa jos minun olisi pitänyt S:n lisäksi hänestäkin luopua. Ja onhan se N:n edun mukaista että ollaan hyvissä v äleissä S:n perheen kanssa. Mulle se on ainakin tärkeää, vaikka aikoinaan vihoissani kaikesta ajattelinkin toisin. Nykyään olen kai vaan tyytynyt kohtalooni. Hah. Kävihän S, hänen äitinsä ja mummonsa silloin N:n kolmivuotis synttäreilläkin luonani. Ajattelin että tämä on varmasti N:lle tärkeää, että vanhemmat ovat samassa tilassa yhtä iloisia pojastaan. Jälkeenpäin N onkin hassusti lallatellut minulle että "äiti ja isi, äiti ja isi!" Ja nauranut kovasti päälle! Eli ilmeisesti hänkin on jotakin prosessoinut. :D


Eilen kun sain "vapaapäivän" N:sta, niin päätin itsekkin käydä lähikaupungissa asioilla. Onhan se vaan niin ihanaa kun saa itsekseen käydä kaupoilla ja syömässä, suoranaista luksusta! Kohtahan siihen ei olekaan mahiksia kun yksi rääpäle on tissillä ja toisella on vaan jalat alla koko ajan. Joten kaikki ilo irti näistä hetkistä. Osuinkin sopivasti Lindexin ja KappAhlin lastenvaate aleen, josta löysin vauvalle (ja N:lle) ison kasan vaatteita -50% alesta! Hamstrasin erityisesti yöpukuja, jotka koin tarpeelliseksi N:n ollessa vauva, jolloin niitä oli meillä ihan liian vähän. Tuntui että yökkärit olivat jatkuvasti vastasyntyneenä jossain löysässä kakassa, joten niitä kului käytössä!


Uudet yökkärit <3

Newbie kesähousut, joita hamstrasin myös seuraavan kesän koossa :D Sekä Lindexin söpöt jääkarhutrikoot.
Lindexin ihanat pehmoiset lappikset ja body.
Tässä söpöimmät hankinnat. :) Nyt on iskenyt itsellekkin tämä "aww kuinka söpöjä nämä vauvanvaatteet ovatkaan" -vaihe. Pitänee pestä kaikki vaatteet kun pääsen äitiyslomalle, nyt en jaksa moista rumbaa kun niitä on kuitenkin ihan kiva määrä tuolla lipastossa. Paljon on N:n vanhoja, siis suurin osa. Isommat koot odottavat vintillä sitten. Ja onhan se kyllä hyvä että niitä vaatteita on nyt jäljellä kun yksin näitä hankintoja pitää taas tehdä!

Tänään pitäisi soittaa äippäneuvolan terkalle siitä veritiputtelusta, mutta epäröin koko soittoa nyt kun sen jälkiin ei mitään ole ollut ja vauva liikkuu normaalisti? Mitä mieltä olette? Pitäisikö esim kohdunsuun tilanne jotenkin tarkistaa? Hmm..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heiss, jätähän ajatuksesi tähän ja vastailen heti kun ehdin! :o)