lauantai 23. huhtikuuta 2016

Rv 28+1


Pääsin eilen elämäni ensimmäiseen jalkahoitoon! Voi autuus kuinka ihanalta se tuntui! Jalat on niin pehmoiset ja siloiset. Tilasin toisen ajan heinäkuun alkuun, ennen laskettua aikaa. :) Lisäksi tehtiin porukoiden kanssa yhdessä mun yhtä lemppariruokaa: tortilloja. Mulla on joku järjetön himo tulisiin jalopenoihin ja mun on pitänyt ihan rajoittaa etten syö niitä liikaa, meinaan vatsa on ihan kuralla sen jälkiin aina. :D 

Tänään on ollut jälleen peruspäivä: pyykkäystä, tiskejä, N:n kanssa leikkejä. Lisäksi jäjresteltiiin äippäpakkauksesta pienet vaatteet vauvanvaatelokerikkoon ja ruuan jälkeen mennään ulkoileen. Iltapäivällä mun äiti on luvannut tehdä hernaria ja lättyjä, joten suunnistetaan sitten sinne. Tää ois ollut Sampan vkonloppu ottaa N kylään, mutta herrasta ei ole kuulunut mitään nyt kahteen viikkoon.

Välillä selailen malttamattomana kalenteria ja haaveilen jo kesäkuun äitiyslomasta ja siitä, että saataisiin vauva tänne meille kotiin. En jaksaisi olla enää raskaana, vaikka pitäisi kai toisaalta osata nauttia tästä raskausajasta. En vaan pidä raskaana olemisesta. :( Kaikki on niin tukalaa enkä koe kehoani omakseni. Mut sen voimalla mennään et "pian" tää on ohi. Ja toivottavasti onnellisesti ohi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heiss, jätähän ajatuksesi tähän ja vastailen heti kun ehdin! :o)