maanantai 18. huhtikuuta 2016

Rv 27+3


Reissusta kotiuduttu jokunen päivä aikaa ja töissäkin ehditty pyörähtää. N on tullut nyt flunssaan ja itsellekkin kovasti yrittää tauti iskeä, vaan vielä olotila suht normaali. Tässä kotosalla on tullut hääräiltyä ja perusarkea pyöritettyä muutoin. 

Vatsassa jatkuu möyrintä ja viikot kiirii kolmenkympin puolelle, oispa jo heinäkuu! Mulla on meinaan aika tukala olo jo, vaikkei se vatsa niiiin iso olekaan. Liitoskivut on vaan ihan järkyttävät ajoittain ja eilen tuntu etten pysty kävelemään/kääntymään sängyssä ollenkaan ilman huutoa. Olen siis alkanut jo mielessä laskemaan viikkoja.. Maksimissaan noin 15 viikkoa pitäisi vielä jaksaa, ja vaikka se kuulostaa toisaalta paljolta, niin toisaalta se on kyllä hyvin lyhyt aika! 

Tänään postissa tuli tilaamani Nattou:n reunapehmuste ja sitteri. N on innoissaan keinuttanut sitterissä nukkevauvaa ja puhutellut sitä tulevan vauvan nimellä. :D Meillä on siis ollut jo pitkään nimi valmiina pienokaiselle, en tiedä paljastanko nimeä täällä. Olen silti varma että N:sta tulee ihan mahtava isoveli kunhan päästään tutustelemaan vauvaan ja hän kasvaa. 

Mutta eipä tässä ihmeempiä, koitan pitää sepustuksillani blogia pystyssä. PS. Tän päivän kohokohta oli kun nuohoojamies kävi nuohoamassa meidän leivinuunin, oli hyvännäköinen! :D Haha. Harmi kun en itse näyttänyt sitten yhtään hehkeältä sutturastukassani ja oloasussani, ison mahan kanssa....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heiss, jätähän ajatuksesi tähän ja vastailen heti kun ehdin! :o)