maanantai 18. heinäkuuta 2016

Rv 40+4


Huomenta vaan, täällä on ihan hyvin nukuttu yö takana. Helteiden jälkeen oon tosiaan saanut taas nukuttuakin, mutta tänäänhän ne helteet kuulemma taas alkaa... Huoh. Ois voinut tässä välissä vaikka jakaantua, niin olo ois astetta helpompi. Viime Äpolikäynnin jälkeen on tullut pientä verensekaista tihkuvuotoa, ja eilettäin ihan reilusti 3-4krt sellaista limansekaista vuotoa. Varmaan peräisin limatulpasta, mutta sitähän voi vuotaa vaikka viikkotolkulla ilman sen kummempaa. Menkkajomotusta oli myös vatsalla eilen, mutta sehän tietysti loppui iltapäivällä sitten taas kuin seinään! Kävin edellisenä päivänä varta vasten lenkillä (30min), jotta ärsyttäisin oloani, mutta tuo oli kaikki ilmeisesti mitä sain aikaiseksi. Enää en vaivaudu! :D 

Eilen kävin neuvolassa ja sielläKIN terkan eka reaktio oli "Ai mää ajattelin jo että jospa oisit menny synnyttämään!" NII-IN, oisin jos oisin voinut! :D Puhumattakaan miljoonasta muusta uteliaasta sukulaisesta, jotka onneksi häiriköivät suurin osa äitiäni kysellen joko vauva on syntynyt. Ihan kivahan se on että ollaan kiinnostuneita, mut suurin osa heistäkään ei kyllä oo ollut kiinnostunut mun voinnista noin muuten koko raskausaikana. Nyt näiden uteliaiden sukulaistanttojen mielestä on vaan niin jännää, kun syntyy lapsi jonka isästä kenelläkään ei ole mitään hajua ja jota vastaan kaikki ovat olleet. En ole varma haluanko julkaista edes vauvasta ihan heti kuvia sosiaaliseen mediaan, jossa kasvot on paljastettuna. Olen siitä ristiriitaisissa olotiloissa, vaikka enhän minä voi vauvaa vauvan isältä "suojella". Jos hän haluaa nähdä kuvia, johan hän ne jotakin kautta onkii itselleen? Saatikka voi tehdä kuten on uhkaillut jne. Ehkä teen kuten parhaalta tuntuu siinä vaiheessa sitten. En ole tähänkään mennessä antanut hänen häiritä elämääni, joten miksi miettisin aikaa vauvan syntymän jälkeen. Njäh.

Torstaina mulla on tälle viikolle jo toinen neuvola-aika, jossa terkka aikoi tehdä sitten lähetteen Äpolille ensi maanantaiksi. Pitää kai vaan toivoa että toi limatulpan valuminen tarkoittaisi sitä, että kohdunkaula kypsyy ja ois valmis edes sille käynnistyksen aloittamiselle sitten! Stay tuned, sisters!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heiss, jätähän ajatuksesi tähän ja vastailen heti kun ehdin! :o)