torstai 9. kesäkuuta 2016

Rv 34+6


Eilen oli se lääkärikäynti sairaalassa. Kaikki oli vauvalla hyvin ja hän on kääntynyt pää alaspäin, toivotaan että pysyy nyt myös. Sain uuden ajan vähän ennen laskettua aikaa, tarkastetaan tilanne uudelleen jos mitään ei ole sitä ennen tapahtunut. Olen hieman skeptinen tosiaan sen suhteen että tapahtuuko. Pitihän N:kin savustaa ulos ja siinä kesti vielä sen viikon... Huoh. Hieman jännittäisi se käynnistyskin, kun ei tietäisi kuinka kauan senkin kanssa saisi taas kärsiä. Mut eipä auta stressata ennalta! Tästä on taas joka tapauksessa selvittävä keinolla tai toisella, ja kaikista tärkeintä on että vauva syntyy terveenä ja hyvinvoivana, sama sille kuinka paljon minä joudun kärsimään. :)

Mun ystävä jenkeistä on lähettänyt mulle jo etukäteisen vauvalahjan, nimittäin Tulan kantorepun!:O En malta odottaa et pääsen postista sen noutamaan, iiiks. Jänskättää mikä kuosi siellä odottelee, kun jenkeisttä on tarjolla vähän eri kuosejakin kun täällä. Mut ihan sama mikä kuosi, kaikki kelpaa! Mieletön lahja. <3 Pitänee hommata sit vaan se vauvatuki siihen. Pistän kuvaa sitten kun oon päässyt käsiksi Tulaani. Nyt onkin tosi hauska päästä kantamaan vauvaa jo vastasyntyneestä. Olisin niin kovin halunnut N:n aikana jo kantoreppua, mutta ei ollut varaa. Lopulta N oli jo niin iso, että en usko että hän olisi viihtynyt repussa. Jospa tää vauveli nyt viihtyisi kun alusta asti kannetaan.

Mulla on hakusessa enää oikeastaan itkuhälyttimet. Oisko teillä kokemuksia, suosituiksia & vinkkejä hyvään valintaan? :)

2 kommenttia:

 1. Itselläni on nyt käytössä Padwico 850 itkuhälytin, enkä tulisi enää toimeen ilman! Ensimmäisen lapsen kanssa tappelin halvan, muovisen itkuhälyttimen kanssa ja nyt toisen lapsen kohdalla mies päätti, että on aika hommata vähän laadukkaampi itkuhälytin taloon.

  Tuo Padwico 850 on aika hintava, mutta on siinä paljon ominaisuuksiakin. Se mm. näyttää lämpötilan ja hälyyttää jos yhteys vauvan puoliskoon katkeaa. (Mikä ainakin tälle neuroottiselle äidille toi hieman helpostusta :D) Hälyttimeen saa myös värinähälytyksen päälle, josta on hyötyä esim. imuroidessa. Voi laittaa hälyn taskuun, eikä tarvitse melun yli yrittää kuunnella itkeekö vauva. Hälyn saa myös äänettömälle, jolloin vauvan itkun näkee kohoilevina merkkivaloina. Hälyttimellä voi myös ottaa yhteyttä vauvan puoliskoon ja vaikka hyssytellä, tosin sitä on tullut itsellä harvemmin käytettyä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikuttaa kyllä laadukkaalta tuo Padwico 850! En ollut aiemmin tohon törmännytkään. Olin miettinyt sitä Nabbyn hankkimista, mut sitten oon lukenut suhteessa enemmän huonoa siitä laitteesta kun hyvää. Nyt ainakin kallistun ton Padwicon puoleen, kiitos vinkistä! :))

   Poista

Heiss, jätähän ajatuksesi tähän ja vastailen heti kun ehdin! :o)