tiistai 21. kesäkuuta 2016

36+5


Kello on 2:45 yöllä, ugh.. En tosiaankaan valvo sen vuoksi että synnytykseni olisi käynnistymässä, vaan kun ei vaan pysty nukkumaan. Olo on vaan tukala!! Pahinta on just tää kun on nukkunut pari tuntia ja herää pissalle, eikä sen jälkeen enää kykene nukkumaan. Pyörin tunnin sängyssä ja lopulta oli pakko vaan nousta ylös ja alkaa keitteleen hunajateetä. :( Vauva on myös melkoinen yökyöpeli ja aina jos käyn hereillä yöaikaan, alkaa vatsassa semmoinen temmellys että huh. Nytkin tuntui että sen pienet jalat tulee ihan just kylkikaaresta ulos. Päivisin liikehdintä on paljon jotenkin rauhallisempaa, tai sitten sitä ei huomaa itse niin hyvin kun on tekemistä.

On tää loppuraskaus melkosta aikaa. Sitä kuvitteli että tiedossa on ihania yöunia vielä, mut vähänpä tuota taas muisti! :D Nyt ihan muistutukseksi itselle, että näillä viikoilla ei enää nukuta vaikka kuin nukuttas! N sentään tuhisee menemään, ja toivottavasti pystyy nukkumaan kun vaavikin tulee ja herättelee öisin. 

Ostin tänään keinutuolin olkkariin! Pieni heräteostos, mutta kyseessä ei ole perinteinen vanhanajan kiikkustuoli, vaan vähän modernimpi Stemman versio. Tosi kiva, ja tuli heti mieleen kuinka hyvä siinä on vauvaa yömyöhillä hyssytellä.

Njäh, nyt jos vähän surffailisi ja sit koittais jälleen lähtee tän ison masun viereen köllötteleen...-_-
.

7 kommenttia:

 1. Tsemppiä viimesille viikoille! Mä täällä oottelen prinsessa kainalossa josko tänään kotiuduttaisiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, onnea sylin täydeltä <3 Millä viikolla vauva syntyi? Menikö kaikki hyvin?

   Poista
  2. Kiitos! <3 Tyttö synty 38+6. Ballongilla käynnistettiin pitkän välimatkan ja edellisen nopean synnytyksen perusteella. 3 tuntia kesti ja puudutuksia en kerennyt saamaan. Niin unelmasynnytys ku voi vaan olla, vaikkakin ne kivut oli ihan järkyttäviä. Tikkejä ei tarvinu ja olo oli sen jälkeen aivan loistava!

   Poista
  3. Noin "aikaisin" käynnistettiin?? Oho, täällä vasta lasketun päivän tienoilla, yleensä odotellaan reippaasti yli jos ei vauvalla mtn hätää. Mullakin synnärille matkaa 120km, vähän huolettaa matka jos tulisinkin yhtäkkiä tosi kipeeks :( Mua pelottaa kyllä hieman taas noi synnytyskivut, varsinkin jos mitään ei ehdi vaikka saada. Kääk.. Mut turhaapa tota nyt murehtii etukäteen kun ei voi tietää. Mahtavaa että sulla oli hyvä synnytyskokemus kaikesta kivusta huolimatta!:)

   Poista
 2. Heippa! Löysin blogisi sattumalta goolatessani rv 36+5, niillä viikoilla olen nyt itse :) Lueskelin putkeen aiemman lapsesi odotusajan ja syntymän, jos tässä päivän mittaan pääsisin lähemmäs uudempia postauksia. On tämä vaan jännää aikaa! Tsemppiä loppuraskauteesi, jään seurailemaan 😊

  VastaaPoista
 3. Hei Mau! Tervetuloa blogiini, hassua että joku jaksaa kahlailla blogihistoriaani läpi. Se on todella tunnemyrskyisää, joten pidä filtteri yllä. Koen että N:n raskausajasta ja vauvavuodesta on nykyään ikuisuus, huh! Ja olen varmaan ihmisenäkin niin paljon muuttunut.. Mutta kiitos viestistäsi:)

  VastaaPoista
 4. ... Ja tsemppihali sinullekkin loppuraskauteen, oletan että odotat esikoistasi? Silloin raskaussrikkailu on aina asteen jännempää:)

  VastaaPoista

Heiss, jätähän ajatuksesi tähän ja vastailen heti kun ehdin! :o)