torstai 31. maaliskuuta 2016

Rv 24+6 ja se kuuluisa pesänrakennusvietti






Kuva: lastenverkkokauppa.fi
Kuva: lastenverkkokauppa.fi

 Sain kun sainkin lipaston tyhjennettyä roinasta ja haettua vintiltä kaikki 56-62cm vaatteet, jotka saivat uuden paikkansa lipastosta. Iiih! <3 Nyt voin käydä välillä hypistelemässä vauvahepeneitä. :) En malta odottaa että pikkuinen saapuu! En muistanut kuinka pieniä vastasyntyneen sukat onkaan, ja mitä kaikkia tunteita se herättää kun saan pukea toista pojanpyörylää nuihin N:n vanhoihin vaatteisiin. Ihanaa.

Tein myös jälleen vähän hankintoja, kröhöm.. Huomasin että lasten verkkokaupassa oli vielä tämän päivän pääsiäisen -15% ale, joten hyödynsinpä sen sitten. :) Sitteri on ollut hankintalistalla ja mietinkin pitkään että haluan sen (ökyhintaisen) Baby björn balancen. N:lla mulla oli kaverin vanha "Emma-sitteri" tms. kenkku, mikä ei todellakaan edes keinunut mihinkään suuntaan. Mutta tuohon aikaan en kyllä oikein tiennyt mitkä hankinnat olisivat olleet tarpeellisia jne. Eikä tuolloin kyllä ollut varaa hankkia uusia tarvikkeitakaan kun opiskelija olin. Nyt oon sit ottanut ilon irti kun on vähän sitä ylimääräistä, joten nämä hankinnat minulle (ja todennäköisesti viimeiselle lapselleni) suotakoon. Päädyin siis tilaamaan Tiny loven gymini bouncerin, joka oli serkkuni lapsella myös aikanaan ja ihastelin sitä jo silloin, niin kivasti se hytkyi ja viihdytti vauvaa. Baby björn alkoi siis vaikuttaa todella tylsältä tuohon verraten. Lisäksi hankin Nattoun Arthur&Louis reunapehmusteen, mikä vaan oli supersöpö. Kyllästyin Nuutin kohdalla siihen kun hankin Ikeasta perustylsän valkoisen reunapehmusteen, joka ei kyllä ikinä edes pysynyt paikoillaan ja vauvan jalat tirkisteli usein pinnojen välistä. Jospa tämä olisi vähän "laadukkaampi", tai sitten pistetään mummi ompelemaan siihen lisää narunpaikkoja!


Mun kotiäitivapaat päättyy taas hetkeki ja huomenna alkaa kolmen yön putki. :/ Mut enää viisi yötä ennen pidempää vapaata. Ja aika vähänhän tässä periaatteessa on enää töitä ennen äippälomaa.<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heiss, jätähän ajatuksesi tähän ja vastailen heti kun ehdin! :o)