keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

3kk neuvolaa ja voimavaroja....

Hellou! Me käytiin Nuutteroisen kanssa tänään 3kk neuvolassa, painoa potsulla oli huimat 7340g ja pituutta 64,1cm. Mun iiihana rakas pallero kasvaa niin kovaa vauhtia ettei äiskä pysy mukana! Nuutille annettiin myös kaksi rokotetta ja menetin niidenkin takia turhaan näemmä yöuneni, sillä poika tuskin huomasin niiden pistämistä.:'-)

Palautin neukkutädille myös viime kerralla saamana "Voimavara"-kaavakkeen. Samppa jopa suostui täyttämään oman mielipiteensä asioista, mutta olisihan se pitänyt arvata miten se sen toteutti. Laittoi jokaiseen kohtaan saman vastauksen antaen ymmärtää että kaikki on OK ja vauva-arki sujuu kuten parisuhdekkin. Suutuin tästä S:lle. Itse rastin tietysti asiat kuten ne omasta mielestäni ovat.. Kaavaketta läpikäydessä paljastin neuvolantädille meidän perheen laidan, miten se oikeasti on. Itseasiassa tuli jotenkin jopa helpottunut olo! Terkkari ehdotti hakeutumista erääseen paikkaan jossa me voitaisiin jutella S:n kanssa asioista, mutta eihän S suostu siihen. Sanoin kyllä että itse olisin tähän suostuvainen, mutta mies ei, joten näillä eväillä edetään. Tosin tällä hetkellä ei edetä kun kyseessä on pieni etäisyyden otto.

Tää vanhemmilla lymyilyhän on ollu pelkkää hyvää. Siihen saakka kunnes pikkusiskoni möläytti tänään suutuspäissään kuinka "teini" minä olen kun lapseni kanssa vanhempieni luona piileskelen, enkä osaa elää omaa elämääni. Hän ei tiedä koko totuutta, joten tuollainen möläytys oli oletettavaa, loukkasi silti. Hän itse on tullut kesäksi vanhemmilleni asumaan, sillä on kesätöissä kotipaikkakunnalla (ja asuu, syö sekä ajaa vanhempieni bensat!!). Sillä pitäisi siis olla yhtä vähän noka koputtamista kuin itse kullakin tässä taloudessa. Vituttaa vaan, vi-tut-ttaa.

Kaiken huippu on, että Laura (isosisko) on myös tulossa kotiin käymään heinäkuun puolivälistä elokuun alkuun. Hän siirtyy työtehtävistä Aasiasta Keski-Afrikkaan, jepjep. Saa nähdä millanen soppa tässä taas kehkeytyy, pitänee alkaa katteleen niitä asuntoja ihan tosissaan!

Nyt painelen Nuutin viekkuun nukkumaan, onko oikeesti ihanampaa paikkaa kun oman pienen vauvan vieressä?! Ei oooo!!<3

Äiti vaan kuvaa kun toinen vetelee päikkäreitä.<3

Leipasin muuten juhannuksen Amerikan juustokakkua, oli melko hyvää!:P


12 kommenttia:

 1. Oi mä jo pelkään mielessäni, mitä Laura alkaa möläyttelemääm ja viisaatelemaan.. Eikun yhdestä korvasta sisään ja toisesta ulos!!

  Herrrrrkullisen näköinen kakku, mmmm :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pyrin välttelemään koko ajatusta Laurasta ja sen mielipiteistä, arghh..

   Kakku oli nams!:)

   Poista
 2. Onko kakkuun ohjetta? Näyttää herkulliselta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tietysti, kopsasin ohjeen törkeästi Kinuskikissan -sivuilta --> http://www.kinuskikissa.fi/amerikkalainen-juustokakku-a-la-kinuskikissa/

   Jos joskus satut tekemään, niin vinkkinä kannattaa laittaa kakkuritilän alle uuniin (uunin pohjalle siis) korkealaitainen uuninpelli, sillä kakusta tirisee järjetön määrä rasvaa uunin pohjalle! Itselläni oli pelkkä foliopaprun pala siellä ja uunissa oli kiva sotku paistoin jälkeen!:D

   Poista
 3. Voi vee... Ei tommosia kakun kuvia saa julkaista, kun toiset täällä yrittää laihduttaa! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se olikin "juhannuskakku" :D Olen nimittäin itsekkin alkanut laihduttamaan! Jotein ei kakkukuvia tiedossa vähään aikaan! :D

   Poista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Moi:)) Tänne kuuluu OK, ei oo vaan inspannu kirjoitella. Sun blogiasi mm. kyllä luen päivittäin, ihana kun päivität niin usein ja mielenkiintoista luettavaa!:)

   Katson jos jakselis huomenna vaikka rustailla kuulumisia.. Ollaan EDELLEEN N:n kanssa porukoilla.. Tais kulua tää kesä täällä.

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Näköjään blogger on taas kerran hieno keksintö! On näköjään hävinnyt :O

   Poista
 7. En tajua miksi TAIJA sinun kommenttiso ei näy täällä vaikka julkaisin sen. Kiitos siitä kuitenkin!:)

  VastaaPoista

Heiss, jätähän ajatuksesi tähän ja vastailen heti kun ehdin! :o)