lauantai 31. elokuuta 2013

Hei taas!

Bloggailu motivaatio ei ole ollut huipussaan. Tämä yksinhuoltajan arki on suoraan sanoen rankkaa. Mutta en halua valittaa, me pärjäämme kyllä. :) Tuntuu silti että koneella istuminen on jäänyt minimiin. Nuutti nukkuu muutamat - joskus kolmet päiväunet päivässä arviolta 30min 2,5h, joten siinä on tän mamman oma aika! Ja joskus se on hyvin minimissä. Iltasella Nuutin nukkumaan menokin venyy usein yhdentoista kieppeille, ja olen tuolloin itsekin valmista kamaa unille...
Meillä on alettu myös maistelemaan kiinteitä! 5 kk neuvolassa Nuutilla oli painoa 7880g ja pituutta 67,9cm. Neukkutäti sanoi että täysimetetyillä lapsilla kasvun hidastuminen on normaalia. Olen silti alkanut antamaan N:lle lisämaitoa välillä, ainoastaan helpottamaan itseäni! Ja neuvolakäynnin jälkeen aloin pian maistattamaan pottua, ja nyt viikon maistelun jälkeen ollaan vaihdettu porkkanaan. :) Nuutti on tosi mielissään soseiden maistelusta, niin innoissaan maiskuttaa. Ei ole myöskään alkanut hyljeksimään tissiä vaikka saakin pari-kolmekin kertaa päivässä pullosta. Olen myös alkanut antamaan lisämaitoa senkin vuoksi, että Samppa voi tulla hoitamaan Nuuttia ja antaa hänelle lisämaitoa jos minä haluan mennä käymään kodin ulkopuolella. Eilettäin tehtiin näin ensimmäistä kertaa! Päätin että nyt on aika päästä salille ja marssin hakemaan 3kk:n salisopimuksen. Illalla menin sit Alisan kanssa treenaamaan ja Samppa hoiti Nuuttia huikeat 2h itsekseen. Oli antanut N:lle lisämaitoa ja poika oli kyllä tyytyväinen! 

S on käynyt nyt pari kertaa viikkoon katsomassa meitä. Niinhän se aina haluaa sen ilmaista, tulee katsomaan meitä. Nuutti on alkanut hieman vierastamaan ihmisiä, ja Samppa on kyllä heidän joukossaan. Eilenkin kun tulin kotiin, niin heti mut nähtyään Nuutti alkoi hymyillen nauraa ja pian kitistä kunnes otin syliin. Ja sitten ei enää rauhoituttukaan kun tissillä. Pari tuntia on aika maksimi tällä hetkellä minkä kehtaa Nuuttia jättää Sampan hoiviin. Se selkeesti ikävöi mua, jonka se tuntee.

Mun ja Sampan välit on hyvät. Kaipaan sitä ajoittain, ja se mua. Sehän on myöntänyt katuvansa, kaikkea. En tiedä silti mitä ajatella. Tuntuu hyvältä että mulla on tässä hyvin aikaa ajatella, katsella miten S käyttäytyy ja "kasvaa". Vai kasvaako lainkaan. En edelleenkään aio uskoa vain kauniita sanoja, vaadin tekoja niiden taakse! Mutta kyllä, S saa mut syttymään "siinä mielessä" enemmän kuin kukaan kaksilahkeinen. Miten voi ajatella toisesta ihmisestä niin ristiriitaisesti? Yhdessä ollessa ajoittain suorastaan vihasin sitä, ällösin! Se on muuten tällä hetkellä pudottanut 13kg painostaan! :D On se siis jotain muutoksia aiempaan tehnyt.. ;) 

On meidän välillä ollut salamyhkäistä katseiden vaihtoa, hymyjäkin. En halua ajatella muita, eikä Samppakaan omien sanojensa mukaan. Me nyt katsellaan sitten, mutta jos annan pikkusormen niin viekö se koko käden?

4 kommenttia:

 1. Luulen että erilleen muuttaminen teki teille kummallekin hyvää. Kiva että olette saaneet asiat menemään noin hyvin. :)
  Kehotan kuitenkin etenemään rauhallisesti. On todella helppoa palata takaisin vanhoihin tapoihin (ihan kokemuksesta tiedän :/ )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin pitää edetä rauhallisesti. Oon niin epävarma kaikesta tulevasta liittyen Samppaan. Ja nimenomaan, en halua palata niihin vanhoihin kuvioihin!

   Poista
 2. Vasta mietin että mitähän teille Nuutin kanssa kuuluu ja miten teillä on arki alkanu sujumaan uudessa kodissa, niin kiva oli lukea päivitystä ja että teillä menee ihan mukavasti ja että S:n kanssa teillä sujuu kanssa paremmin. :) Musta tuntuu, että erilleen muuttaminen teki teille molemmille hyvää. Kannattaa edetä ihan rauhassa, mutta mikäli yhdessä oleminen vähän etäämpänä toisesta tuntuu hyvältä niin kyllähän sitä voi sillon vielä kokeilla ja katsoa mihin se alkaa kehittymään. Eihän teillä ole kiire mihinkään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Oona! Meillä menee Nuutteroisen kanssa ihan hyvin. Draama on vähentynyt kyllä radikaalisti erilleen muuton myötä. En kadu päätöstäni! :) Ja joka toinen päivä suunnilleen vihaan ja joka toinen päivä ehkä pidänkin S:sta :D Tää on tätä.. onneks ei tarvii puida tätä just nyt sen kanssa ja Nuutin näkemiset sun muut sujuu kuin tanssi!

   Poista

Heiss, jätähän ajatuksesi tähän ja vastailen heti kun ehdin! :o)