torstai 8. elokuuta 2013

"Feel the fear, and do it anyway."

Tässä sitä ollaan nyt nökötetty muutama päivä uudessa (ihanassa) asunnossa, ja lähinnä lepäilty Nuutin kanssa muuton tuomaa väsymystä pois. En ole päässyt nettiinkään ennen tätä iltaa, kun sössin laajakaistan hankinnassani. Sisko toi sitten tänään mokkulan lainaan jottei viikonloppu vierähdä täysin seiniin tuijotellessa ipanan ollessa unilla. :) Toki riittää tekemistä aina kun kotihommia tekee, mutta ei sitä nyt aina jaksa niitäkään! Iltaisin ihana istahtaa koneelle ja miettiä ihan muuta kuin lapsen hoitamista.

Lupaamiani kuvia!

Olohuonetta

Tää tyynynpäällinen veti puoleensa. :)

Iso taulu joka sisältää kuvajulisteen Nuutista, oli näytillä myös nimijuhlissa. Se on arvoisellansa paikalla olkkarissa! <3

Lahjaksi saatu kyltti on löytänyt paikkansa makkarimme oven pielestä. Aww. :)
Tässä muutamat kuvat olohuoneesta, laittelen myöhemmin kuvia makkarista ja keittiöstä kun saan ne "sisustettua" loppuun. Ihanaa kun voi itse päättää kaikesta: minne laitetaan hyllyt, minne taulut, minne koristeet.. Mitkä verhot, mikä värimaailma! Aivan mah-ta-vaa. :)
Toki ollut hiukan "yksinäistä" kun jäätiin pari päivää sitten Nuutin kanssa tänne kaksin. Positiivisella mielllä kuitenkin. Neuvolassakin pyörähdettiin ja ensi kerralla vaihdetaan uuteen neuvolaan, mikä sijaitseekin tällä kertaa kivenheiton päässä meistä. Kivakiva! Nuutin paino oli noussut kuukauden aikana "vaan" 200g, joten kahden viikon päästä mennään puntarille uusiks. Pituuteen (67,5cm) suhteutettnua paino (7700g) pistää kavukäyrät jollain tavalla alakanttiin menemään sitten... Täysimetyksellä mennään vielä kuitenkin.:) 

Meillä on ollut hiukan draamaa S:n puolen perheen kanssa, siitä lisää myöhemmin. S on ilmoittanut tulevansa "joskus" katsomaan Nuuttia. Mielenkiinnolla odotan milloin tämä "joskus" sitten on....

Palaillaan pian!

13 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Onnea uuteen kotiin :) Voin kuvitella miten ihanaa tuo oma rauha (ja oma lupa tehdä asioita) nyt teille on!

  Meidän pikku-ukko (sulla ja mullahan oli siis sama LA) oli 4kk neuvolassa just saman pituinen ja 100g kevyempi, muttei miinus-käyristä valitettu mitään. Tosin ehkä se "ongelma" onkin siinä, että aika vähäinen tuo painonnousu on teillä ollut. Meillä poju lihoi kilon edellisestä neuvolasta :D Mut eipä nämä pieniä ole nämä meidän ukot, joten tuskin siinä mitään hätää on, vaikka paino välillä vähän himmailisikin.

  Esikoinen oli aikanaan saman painoinen, mutta pari senttiä lyhyempi. Silloin kyllä huokailtiin plus-käyrää :P Kaikenlaista.

  VastaaPoista
 2. Ahteriin nuo käyrät :D Meidän tyttö on aina mennyt sekä pituudessa, että painossa + käyrällä! Ja ihan normaalin näkönen ja kokonen on :D Se nyt vaan kasvaa omaa tahtiaan, eli vähän muita nopeammin. Enkä ota siitä mitään stressiä! :)

  Tottakai ne auttaa löytään poikkeavuuksia jos kasvu ei mene normaalisti, mutta usein niitä tuijotetaan liian fanaattisesti neuvoloissa ja unohdetaan että kasvu on kaikilla yksilöllistä..

  VastaaPoista
 3. Ihana koti teillä! Ihanaa, että viimein pääsin omaan kotiin Nuutin kanssa. <3

  VastaaPoista
 4. Nätti koti sulla ja Nuutilla. :) Onnea!

  VastaaPoista
 5. Mahtavaa, onnea uudesta kodista!! Minkäs ikäinen nuuttu onkaan nyt?

  VastaaPoista
 6. KIITOS teille kaikille onnittelijoille!! <3

  VastaaPoista
 7. Kivalta näyttää uusi kotisi! <3 Oon aina lueskellu näitä sun tekstejäs vaikka ei tuukkaan kommentoitua useesti :) Mä oon monesti miettiny kuin kiva ois tuntea sut oikeesti ja ku niin samanikäset beibitki! Mut mä luulen, että asut niin kaukana :D mut kuitenkin mahtavaa, että ootte päässeet muuttaan omaan kotiin ja siittä se elämä lähtee taas hymyileen :) on alku varmasti hankala, mutta kyllä se siitä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, tai sinä asut niin kaukana ;) asun länsi-lapissa:)

   Kiitti tsempeistä ja tervetuloa kommentoimaan useemmin , se piristää aina.

   Poista
  2. No ethän sä sittenkään niin kaukana asukkaan :D :) mitä luulin.

   Poista
  3. No pistäppäs sähköpostiin viestiä missä päin, niin voin sitä kautta itsekin avautua.. :D mullakin uteliaisuus heräsi!

   Poista

Heiss, jätähän ajatuksesi tähän ja vastailen heti kun ehdin! :o)