maanantai 18. tammikuuta 2016

Rv 14+3


Tänään kävin kauan välttelemässäni sokerirasituksessa. Siis YÖK, se sokerilitku on jotain aivan kauheaa! Ja sitä piti niellä lähes 4dl.. Melkein tuli ylös ekan tunnin aikana mutta sitten helppas. Tällä kertaa en saanut gestaatiodiabeteksen leimaa äitiyskorttiini, arvot olivat hyvät. Joten jes, mutta se kuulemma pitää ottaa uusiksi vielä lähempänä rv 30.. Njäh.

Lisäksi oon saanut soitella ympäri ämpäri tänään kun Kelan mielestä rajatyöntekijänä N:n lapsilisän maksusta tulisi huolehtia Ruotsin. :D Mikä on mun mielestä käsittämätöntä kun oon "pelkkä" tuntityöläinen Ruotsissa ja periaatteessa voin millon vaan tehdä töitä Suomessakin jos niitä irtoaa. Ja ennenkaikkea asun Suomessa ja palaan jokaisen työpäivän päätteeksi kotiini. En ymmärrä tätä logiikkaa, eikä kukaan soittamissani paikoissakaan tuntunut tietävän miten tässä menetellään! Vihaan tällaista byrokraattista paskaa! Noh, lopputuloksena se, että N:n lapsilisä evätään multa nyt useammaksi kuukaudeksi kun asiaa selvitellään! Ja tämäkin "useammaksi kuukaudeksi"?!! Tänään on siis kiehunut todella.. Asian selvittely jatkunee. Saapa nähdä kuinka sitä saa tapella äitiyspäivärahojen kanssa sitten jos en tee töitä Suomessa ennen sitä..

Toisekseen tilasin itselleni ansaitun hemmottelupäivän kuukauden päähän. Tiedossa täydellistä käsienhoitoa, intialaista päähierontaa ja kampaajalla käynti! Ah, sitä odotellessa <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heiss, jätähän ajatuksesi tähän ja vastailen heti kun ehdin! :o)