sunnuntai 26. maaliskuuta 2017

Minne meni kahdeksan kuukautta?


Niinpä, sitä olen miettinyt tänään, nimittäin pikkuveljelle pyörähti tänään kahdeksan kuukautta ikämittariin. Uskomatonta miten nopeesti aika nykyään kuluukaan! Me myös vasta juhlittiin Nuutin nelivuotis syntymäpäiviä Ryhmä hau-teeman mukaisesti, voitte kuvitella kuinka onnesta soikea hän oli täyttäessää "jo neljä vuotta!". On kuulemma jo iso ja vahva poika. Aivan ihana tapaus, mun sydän pakahtuu kun ajattelenkin häntä. On sopeutunut myös superhyvin tähän uuteen elämäntilanteeseen ja pikkuveli on maailman rakkain (heti äidin jälkeen kuulemma). :)

Nelivuotis synttäreille ei tosin "saatu" Samppaa mukaan. Edellisvuonna Samppa tuli äitinsä ja mumminsa kanssa syntymäpäiviä kahvittelemaan, tänä vuonna hän olikin Thaimassaa kuukauden lomalla. Sittemmin hän palasi maisemiin jopa kahdeksi viikoksi ja lähti uudelleen kuukaudeksi Thaimaahan. Imoitti kevyesti pari viikkoa aikaa tuodessaa Nuutin kotiin, että "ai niin, haen taas Nuuttia joskus, lähden reissuun". Kuulin hänen mummoltaan myöhemmin hänen lähteneen takaisin toiselle puolen maailmaa. Nice. Onneksi kaikkia ei tuo vastuu pahemmin paina! En osaa enää pukea edes sanoiksi sitä, kuinka mua oikeasti ottaa päähän se miehen retale. Siispä vaikenen tästä nyt.

Oon tehnyt elämästäni myös mukavan kiireistä, ihan vaan arkisilla jutuilla, ystävien näkemisillä ym. Eipähän ehdi turhia murehtia, ja illalla on aina väsy. Vauva viihtyy tosin edelleen tiiviisti äidin vieressä yöt ja on tissillä mielensä mukaan, eli useamman kerran yössä! xO Voin kertoo, että siitä yötissittelystä mielellään voisin luopua. En vaan oo vielä löytänyt keinoa. Kaksi yötä yritin väkinäisesti vauvaa nukuttaa omaan sänkyynsä, mutta se oli niin hirveää, että luovutin kolmantena yönä. Vauva oli todella levoton ja joudun pomppaamaan jatkuvasti pinnasängyn ja oman sänkyni väliä. Äähhh! 

Työjutut on edelleen ihan auki. Turha odotella täältä nykyiseltä paikkakunnalta mitään mielekästä duunia, entiseenkään en ole hihkumassa takaisin Ruotsiin. Minulla on vireillä jotain liittyen siis tulevaisuudensuunnitelmiini, mutta en ole valmis sitä juuri nyt jakamaan, ehkäpä sitten myöhemmin. 
Mutta vihjeenä sen verran, että unelmia kohti mennään. <3

1 kommentti:

  1. Kiva kuulla,että tulevaisuudessa on mukavaa tiedossa. Mukava muutenkin lukea kuulumisia :)

    VastaaPoista

Heiss, jätähän ajatuksesi tähän ja vastailen heti kun ehdin! :o)