lauantai 3. kesäkuuta 2017

"Kesä"terveiset


Täällä pohoisessa ei varsinaisesti ole kesä, en tiedä onko tulossakaan?!? Mitä pidempään hyttyset pysyvät poissa, sen parempi! Meillä ei ole suurempia kesäsuunnitelmia, josko syksysuunnitelmia kylläkin. Minä nimittäin sain kun sainkin vakituisen työpaikan!  Tunne on huikea, sillä olin murehtinut jo jonkin aikaa miten käy, kun tipahdan kotihoidontuelle. Nyt ei moisesta tarvitse onneksi huolia. Aloitan syyskuun alussa työt. Se on kolmivuoroa, mutta ainakin se on kannattavaa talouden kannalta. Olen ylpeä itsestäni, sillä onnistuin saamaan äitiyslomalla ollessani vakituisen työn. Tämä on oikeasti iso asia yksinhuoltajalle. Olen hurjan kiitollinen ja mielissäni alkamassa töihin. Tiedossa on tasaisen tappavaa yh-arkea hiihtäen työn, päiväkodin ja kodin väliä. Mutta eipä tässä muutakaan vaihtoehtoa ole, joten nautitaan siitä sitten!:))

Meidän vaaville tuli juuri kymmenisen kuukautta ikähaitariin, pian juhlitaan yksivuotispäivää! Hän on juuri oppinut nousemaan tukea vasten seisomaan ja yrittää haparoiden ruveta kävelemään. Sanavarastossa on ainoastaan "äittä" ja sitä hän hokee mielellään. Niin ihana, iloinen napero kuten isoveljensäkin. Olen onnistunut imettämään näihin päiviin, mutta nyt viimeisen viikon aikana pikkuveli ei enää ole viihtynyt rinnalla, vaan saa hirmuiset raivarit aina kun olen päiväsaikaan yrittänyt tarjota. Yöllä kyllä sitten viihtyy pari-kolmekin kertaa! Miten ihmeessä pääsisin nuista yöheräilyistä?? Hän on nukkunut omassa sängyssään kuukauden päivät, vaan yöllä on otettava sitten kuitenkin viereen kun herää. Olen hieman väsynyt jo nuista yöheräilemisistä ja haluaisin saada ne katkottomiksi kun aloitan pian työtkin. Ollaan siis siirrytty nyt osittaisimetykselle ja olen turvautunut myös korvikkeeseen. Osittain olen helpottunut, ettei tarvitse olla vilauttamassa rintaa tämän tästä. Jotenkin itsestäkin tuntuu että on ihan hyvä aika vähän lopetella. Vaikka toki olen valmis jatkamaan lapsentahtisesti. 

En ole viime aikoina deittaillut ketään, olen antanut asian olla. Tuntuu edelleen ihan hyvältä olla vaan yksikseni ja kyllä sekin aika varmasti tulee kun tosissaan tahtoo toisen vierelleen. Ehkäisy-asian olen kuitenkin hoitanut jo hyvissä ajoin, sillä hankin itselleni kuparikierukan muutama kuukausi aikaa. Minulle tarjoutui hyvä mahdollisuus se asentaa kun asuinkuntani tarjoaa ensimmäisen kierukan ilmaiseksi. Harkitsin useamman kuukauden otanko sen vai enkö, sillä olin lukenut ja kuullut riittävästi kauhutarinoita. Halusin lisäkis hormonittoman vaihtoehdon, joten päädyin kupariseen versioon. Enkä voisi olla tyytyväisempi! Jännitin asettamista turhaan, sillä se ei tuntunut itsestäni miltään. Vuotoa seurasi noin viikon päivät menkkojeni päälle, mutta mitään oireita/vatsakipuja tms. ei ole esiintynyt muutakuin menkkojen yhteydessä. Toivottavasti kierukka jatkaa olemassaoloaan yhtä hyvin kuin tähänkin asti vielä vuosia eteenpäin. :) Onko muilla kokemuksia kuparikierukasta?

Nyt mun pitäisi alkaa pistämään kotia järjestykseen. Sain N:n aamulla matkaan isänsä luo ja vaavi nukkuu päiväuniaan. Ollaan Sampan kanssa jopa keskusteltu että N alkaa olla yhtä yötä hänen luonaan nyt kesän aikana. Vielä N ei ole suostunut mutta mietiskelee asiaa. Toivottavasti se lähtisi rullaamaan ja pian hän voisi viettää isällään joka toinen vkonloppu. Siltä osin yhteistyömme on entisellään, meillä on asialliset välit ja kykenemme varsin hyvin sopimaan N:n asiat. Pikkuveljen isästä puolestaan ei ole kuulunut pihaustakaan ja hyvä niin.

Tästä on hyvä aloittaa jälleen uutta sivua elämässäni. Odotan syksyä innolla ja nostatan itselleni autokuumetta. :D Nykyinen autoni tuossa katsastettiin ja maksettiin vakuutuksia talvella taas vuodeksi etiäpäin, joten ensi vuoden alussa saan alkaa hankkimaan himoitsemaani parempaa autoa.

Mukavaa kesää kaikille!

3 kommenttia:

 1. Mahtavaa, onnea työpaikasta! Mä olin itse juuri päiviä aikaisemmin saanut tietää raskaudesta kun mut vakinaistettiin. Ei olisi voinut parempaan kohtaan sattua :)

  Ja hienoa että tulette toimeen S:n kanssa! Yksi huoli vähemmän.

  Ihanaa kesää!

  VastaaPoista
 2. Onnea vakituisesta työpaikasta! Kaikki tulee menemään vielä paremmin kuin hyvin, usko pois <3

  VastaaPoista
 3. Mitä kuuluu? Olen lukenut blogiasi satunnaisesti aiemmin ja nyt päädyin tänne taas mutkien kautta. Olisi kiva kuulla miten teillä menee, varmaankin kiireistä töiden ja päiväkodin välillä..

  1.5v tytön äiti kirjoittelee

  VastaaPoista

Heiss, jätähän ajatuksesi tähän ja vastailen heti kun ehdin! :o)