lauantai 29. syyskuuta 2012

Rv 16+2 Kirpparilöytöjä

Omistan tän postauksen nyt kokonaan shoppailulle, mut mikäs sen mukavampaa. Kuvia luvassa siis!;-) Eilettäin kävin Nicky&Nelly nimisessä lastenvaateliikkeessä ja hamuilin Tutan bodeja HINTAAN 14,95e?!! Mihin maailma onkaan menossa, en ostanut. :-( Prisman alekorista tosin tein muutaman löydön:

-50% joten hintaa yht. jäi jäljelle n.4-5e. Molemmat kokoa 56.
Noh, tänään sit määrätietoisesti astelin kirpparille ja siellä mua odotteli uusi vauvanvaateloossi! Tosin se oli täynnä poikien värisiä vaatteita mutta pyhpah, voisin pukea tyttöäkin vähän sinertäviin ja vihertäviin. :-)

Rakastan nuita velourhousuja, ihanan tuntuisia! Housut koossa 62, uudet NameIt:in sukkkikset koossa 62-68. Hintaa yht. 4e.
Awwws! Muumi (0,9e) ja Bamse (2,50e) bodyt olivat menettäneet vähän väriä, mutta koska ne ovat laadukkaita kankailtaan niin hamstrasin tietysti. Ne ovat myös isompaa kokoa 74 tms. Vaalean sininen elefantti body maksoi alle euron ja on kokoa 56. Mun mielestä käy niin tytskylle kun pojalle.
Vas. Ristomatti Ratian fleecemäinen puku kokoa 62 (4e) ja oik. Tutan 80% villainen välipuku koossa 74 (2,5e) Kummatkin uudenveroisia.
Polarn O. Pyret:in pitkähihainen koossa 86 muistaakseni ja hintaa oli 3e. Myöhempää käyttöaikaa ajatellen. Uudenveroinen ja hyvänlaatuisen tuntuista kangasta kyllä. :-)

Siinäpä ne ostokset. Yhteensä noi kirppislöydöt makso saman verran suunnilleen ku yks body siellä N&N:ssä!! :-D

3 kommenttia:

  1. Hassu yhteensattuma taas! Minäkin kävin eilen töiden jälkeen kirpparilla ja ostin ekat vaateostokset: bodyja ja velourhousuja, pikkusukkia jne :)
    Kietaisubodeja en harmi kyllä löytänyt, mutta tämä olikin vasta eka kerta ja eka kirppari :)

    VastaaPoista
  2. VO: Velourhousut on kyllä ihania ja käytännöllisiä vauvoilla! Kirpparit rules!

    Kilu: Eikö olekkin! :-)

    VastaaPoista

Heiss, jätähän ajatuksesi tähän ja vastailen heti kun ehdin! :o)