tiistai 30. huhtikuuta 2013

Tämmöstä vappua tänne

Haluatte varmaan kuulla S:n uusimman tempun?

Ollaan Nuutin kanssa siis mun porukoilla edelleen, ja S halusi tulla tänne nyt ti-ke väliseksi yöksi. Yritin pyytää sitä jo vkonloppuna tänne, jotta oltaisiin voitu kehittää jotain kivaa tekemistä yhdessä "perheenä", mutta hänellä oli muuta tekemistä. Ei vaan suostunut tuolloin kertomaan mitä se "muu" oli.

Ollaan toki soiteltu kerta per päivä ja kysytty "mitä sinne?" "mitä tänne?", siis hyvin lyhyesti ja ytimekkäästi. S:n vastaukset on tyyliin "ei mitään ihmeempiä", enkä minäkään jaksa enään vaahdota S:lle Nuutin uusista kujeista. Pidän ne omana tietonani, koska musta tuntuu edelleen ettei S:aa kiinnosta. Tai ei se osaa suhtautua niihin mitenkään miten toivoisin... Kuten jos Nuutti on väläytellyt maailman ihanimpia hymyjä ja virneitä kun lepertelen sille, ei S kommentoi sitä mitenkään.

Tänään se sitten odotetusti karautti porukoillemme iltasella. Menin katsomaan ikkunasta pihalle S:n tullessa että miten sen vanha Mazda voi pitää niin helvetinmoista matalaa mörinää. Eihän se voinutkaan. Vaan pihassa oli S:n ostama uusi urheiluauto. 

Siis en voinut olla hiiltymättä. Siis en voinut uskoa silmiä päästäni että se idiootti oli mennyt ostamaan auton sanomatta mulle mitään!! Siis siinä oli sen viikkokausia kestäneen yöllisen nettisurffailun tulos! SIINÄ SE NYT KOREILI, HELVETTI SOIKOON! Sitäpaitsi! Se on jauhanut mulle viime aikoina tila-autosta johon mahtuisimme kaikki vaunuineen päivineen, ja mikä parasta, siinä olisi ilmastointi! Mutta arvaatte vaan että S ajelee itse ilmastoidulla kaksipaikkaisella urheiluautolla nyt kesän! Ja me vauvan kanssa teemme mitä jos haluamme matkustaa? Ilmeisesti ahtaudutaan 30 v vanhaan mazdaan vauvan kanssa, mikä on kaikkea muuta kuin turvallinen ja siinä ei todellakaan ole ilmastointia! Eikä siihen mahdu edes vaunut peräkonttiin!

Tässä taas kerran tuli todettua se kuinka tärkeää S:lle on kaikki muu kuin minä ja vauva. Se vatipää ei halua päästää irti vapaudestaan. Nopealla urheiluautolla ajaminen kuin tuntuu niin hienolta ja tulee tunne vapaudesta kun kiitää maantiellä lujaa! Siteeraten S:aa! Voi vit... Kunhan S saa olla vapaa niin sehän se tärkeintä. Ja periaatteestakin se ettei se puhu mulle mitään tempauksistaa, ei tää ole mistään kotoisin! 

Oon ihan toivoton. Niin, ja S lähteä paukautti takas kaupunkiin täältä kun suutuin sille. Sen jälkeen tietenkin äiti tuli vouhottamaan mulle kuinka MINÄ en osaa olla asiallinen ja keskustella aikuismaisesti asioista S:n kanssa! Voi että mulla niin kiehuu! 

14 kommenttia:

  1. Ei saatana nyt sulle pitäs riittää. Minunki mieheni ei kaikista kunnioittavin tai että osaisi ajatella aina ihan loppuun asti tai ylipäätään jonkun muun etua, mutta kyllä se silti tollasissa isoissa jutuissa pyytää edes mielipiteen. Älä suutu koska en tarkota tätä pahalla vaan haluan auttaa suo, mutta S ei näytä arvostavan suo ollenkaan. Ei kysynyt sun mielipidettä autosta? Ei keskustellut rahatilanteesta? fiilistellyt ite muttei uskaltanut näyttää sitä sulle mikä kertoo että sekin pelkää sanoa tunteistaan sulle. Joko hankitte ammattiapua ja molempien pitää lopettaa vittuilu ja haluta oikeasti perhe-elämää, tai sitten vapauta itses ja hänet. Tä kuulostaa rumalta, mutta usko pois en tarkota sitä vaan ihan tosi haluan sulle ja pikkuiselle parasta! Sä löydät jonkun prinssin usko muo, mun isä adoptoi mun isoveljen koska mun äitillä oli samanlainen suhde kuin sulla nyt ja sai itsensä irtija löysi ihanan miehen ketä halus koko paketin ja vielä enemmän! Luota ittees ja muista että olet arvokas ja sä itte päätät miten suo kohdellaan, ja ainakin sen ettei kukaan rupee ehdoilla rakastamaan sun pientä vauvaa! Kukaan ei saa satuttaa teitä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti ihanasta kommentista! S on pikku paskiainen joka ei osaa omaa nenää pidemmälle ajatella. Tai se ajattelee kuinka sillä on oikeus olla itsekeskeinen ihan kaikessa vielä.. Tää oli vaan niin hieno esimerkki taas sen ajatusmaailmasta! En osannut aavistaa mitään kun Nuutti on pitänyt mut niin kiireisenä, ja lopun aikaa oon vaan niin väsynyt ettei oo ollut voimia kysellä ylimääräisiä S:lta.

      Eikä S siis todellakaan kysellyt mun mielipiteitä. Ja kuulemma hänen rahansa - joten hän saa ne käyttää miten tahtoo! Tuo oli vastaus!

      Onneksi me ollaan pikkusen kanssa nyt vanhemmilla ja huomenna kun tää pahin raivo laskee niin mietin mille alan...

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Alkaa kyllä tuntuun että hommat on niiiin taputeltu!

      Poista
  3. Eiköhän olis aika sanoa Sampalle adios amigo..

    Voi miten suloinen nimi Nuutti onkaan! Meidän lapsestakin olis voinu tulla Nuutti, jos olis ollu poika. <3

    VastaaPoista
  4. Joo ei kyllä sanat riitä taas kuvaileen.. Oon kyllä kans sitä mieltä että muutto hommiin.. Mutta teet niinkun itse parhaaks näet.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä tässä näytä pian olevan muita vaihtoehtoja:-(

      Poista
  5. Ei helvetti ! Kuinka itsetuhonen toi mies oikeesti on?!? Mun mielestä tommosella eleellä se kertoo nyt tasan yhden asian: mä teen tän sulle helpoks, auto kuvastaa hyvin sitä mitä mä haluan elämältä, vauhtia ja vaarallisia tilanteita, ja tähän autoon ei muuten lasta laiteta. Ja äidilles sun pitäis kertoo ettei naisen tarvi 2000-luvulla alistua miehen temppuihin, vaan modernilla naisella on sananvapaus ja kunniansa, toisin kun ennen vanhaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. NIINPÄ! Siis se pitää mua ihan totaalisen tyhmänä naisena! Millä aivotoiminnalla se näitä sen päätöksiä oikein tekee?! EN YMMÄRRÄ! Sen piti kuulemma saada leikkikalu. Ei siinä autossa ole edes tavaratilaa!

      Se ajatteli todellakin itsekkäästi että kunhan hän saa hienon menopelin kesäksi, ja kruisailee yksinään missä lie! Eihän me tosiaankaan vauvan kanssa siihen mahduta, enkä minä voi lähteä mihinkään ilman vauvaa! Siis huh huh....

      Äiti on kyllä niin hiton ärsyttävä! Se esitti niin kiinnostunutta S:lle sen autosta, kyseli kaikkea ja kehui että no onhan se ainakin hieno! Ja sitten mulle kehtasi tulla vaahtoamaan että miksi suutuin S:lle kun "sehän on vaan auto"!!!!!

      Poista
    2. Piti saada leikkikalu?! JESTAS, eiks vauvassa oo sille tarpeeks leikittävää, jo se ottais vähän vatuuta, se huomais et sillä olis kotina jo ian tarpeeks tekemistä! Ja auto on AUTO ! Sillä pitäis helpotaa perhe-elämää, ei tehdä siitä vaikeempaa ! Murrrr, terveisin raskaushormoonit !

      Poista
  6. Miksi hitossa sun pitäs keskustella asiasta aikuismaisesti, jos niin ei tapahdu parisuhteessa muutenkaan isojen asioiden suhteen? Ainakin itse koen, että auton osto on suht iso juttu. :D

    Nyt kannattaa lopettaa se katteleminen ja harkitseminen ja toivominen ja oottaminen. Yksipuolinen suhde ei toimi koskaan. Se ei edes ole suhde.
    Puhuit aiemmassa postauksessa (?), että kesän vielä antaisit aikaa. Voin jo itse kuvitella millainen kesä tälle isolle pikkupojalle tulee, voitko sinä?

    Sä olet vahva nainen. Sen kertoo jo se, että oot jaksanut noita toilailuja näinkin pitkään. Nyt on aika olla (hyvällä tavalla) itsekäs, sun ja Nuutin takia.

    Mua sieppaa sun puolesta niin pahasti, että olisin valmis tulemaan sinne linjoja pitkin ja mätkimään S:ää puistonpenkillä naamaan, jumankauta. :D

    VastaaPoista
  7. OMG!! (Tähän ei tarvii varmaan muuta ees sanoa >:( )

    VastaaPoista
  8. Aloin lukeen sun blogia, aivan ihana blogi! :) Mutta tuo "mies" ei jumalal...! Minunkin mies on ollu nuorena ihan tökerö, mutta siinä kyllä menee raja, että jos ei raskaudessa, synnytksessä ja vauvanhoidossa pysty tukemaan! Siis aivan keskenkasvusta touhua :( Kaikkea hyvää Sinulle ja Nuutille! Tosi kaunis nimi, meilläkin oli aikoinaan Nuutti nimi harkinnassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa blogiin, vaikkakin täällä elellään taas hiukan raastavia aikoja! Kiitos tsempeistä, jospa asioilla ois tapana järjestyä.

      :)

      Poista

Heiss, jätähän ajatuksesi tähän ja vastailen heti kun ehdin! :o)